מלון עם פאסון: מלון ישן בתל אביב הפך לבר קוקטיילים

בקרייבינג לקוקטייל סלק וודקה? בר חדש, שנפתח במקום בו שכן מלון, מציע קוקטיילים לשתיינים אמיצים

קאסה ורנדה. צילום: אנטולי מיכאלו
קאסה ורנדה. צילום: אנטולי מיכאלו
23 ביולי 2014

חלק מהמבנה היפהפה של בית המלון הישן והמשוחזר בשדרות רוטשילד פינת אלנבי, פנסיון גינוסר, שהיה גם בין בתי המלון הראשונים בתל אביב, התגבש במהלך השבועות האחרונים לבר בשם קאסה ורנדה. הקאסה ורנדה בנוי כבר פנימי שבתוכו צמחייה מטפסת ומשתרגת (נסו לזהות מה פלסטיק ומה מייצר פוטוסינתזה).

השף מוטי לנטה, שעבד עם השף יואב בר במארבו, בנה תפריט ים תיכוני מושקע במחירים קטנים במיוחד: שניצל קלמרי עם צ'יפס בטטה (23 ש"ח), פילה דג עם עגבניות שרי וביסק סרטנים (39 ש"ח), סקלופיני סינטה עם פירה כמהין ושעועית ירוקה (42 ש"ח), פיצה מרגריטה (38 ש"ח) ועוד כל מיני נשנושים, כמו ארטישוק צלוי (26 ש"ח) וקינוחים דוגמת פנקוטה וניל (17 ש"ח).

נכון שאפשר ללגום פה בירות מהחבית אבל לקהל האמיצים שיגיע לכאן ירקחו הברמנים קוקטיילים בסגנון סלק וכוסברה עם ריבה על בסיס וודקה ולימון סחוט או אבטיח ובזיליקום עם וודקה ונגיעה של למון גראס (41־46 ש"ח לקוקטייל). סטפן בזבז אחראי על הפסקול, והלקוחות אמורים לגלות איפוק ולא לרקוד על הבר, אף שהוא שייך לקבוצת השותפים של הפאטיו בר, קולנוע זמיר ומועדון הוואליום. לעומת זאת, תערוכות מתחלפות של אמנות עכשווית על הקירות דווקא הולמות את סגנון בילוי המינגלינג של אחרי שעות המשרד, כאשר בשעות אלו תיהנו מ-Happy Hour המציע 40 אחוזי הנחה עד השעה 20:00.

לקאסה ורנדה