יותר חציל

לידיעת פועלי ההיי-טק: סניף שני לסביח פרישמן נפתח ברמת החייל

סביח פרישמן. צילום: יח"צ
סביח פרישמן. צילום: יח"צ
1 במאי 2014

אחרי עשור של פעילות בספוט הסואן של צומת הרחובות פרישמן ודיזנגוף, נפתח השבוע סניף שני לסביח פרישמן, במעוז ההיי-טק הצפוני – שכונת רמת החייל. המקום שייך לאותם בעלים של הסניף המקורי – דני פאר ואיציק ספיר – רק שהפעם נוסף להם שותף נוסף שאמור לתפעל את הסניף – קובי חוטובלי, שהוא גם בן דודם. הסניף החדש כולל דלפק ארוך עם כיסאות בר וקרוב ל-40 מקומות ישיבה הפזורים על הרחבה בחוץ. בתפריט תמצאו סביח רגיל (19 ש"ח), סביח גבינה (21 ש"ח), סביח בריאות בפיתה מחיטה מלאה (21 ש"ח), סביח בפיתה ללא גלוטן (23 ש"ח) וגם סביח טבעוני (19 ש"ח). במשך כל שעות הפעילות מוגש במקום גם דיל קליל הכולל סביח, לימונדה וקינוח של גלידה האגן דאז קטנה במחיר של 33 ש"ח. בהמשך מבטיחים שיהיו גם מיצים סחוטים במקום, אבל בזה יסתיים ההיצע החורג, והקונספט יישאר סביח בלבד.

פאר, זה מריח כמו התחלה של התרשתות מסועפת ומכירת זיכיונות. האומנם?

"לא נראה לי שזה יקרה. יכולתי כבר מזמן לעשות את זה אבל זה לא מעניין אותי. אנחנו כולנו בני משפחה ועכשיו הייתה לי הזדמנות להכניס בן משפחה נוסף כשותף בעסק החדש במקום למכור זיכיון. לקחנו פינה מגניבה בלוקיישן טוב, רוב האוכלוסייה פה מכירה את הסביח שלנו מפרישמן וגם יש לנו כאן חוזה לטווח ארוך, אז אני מרוצה".

 לסביח פרישמן