הכירו את מאפיית גרציאני שנפתחה בתל אביב

גרציאני היא מאפייה חדשה בקינג ג'ורג' שבה תוכלו גם ללקט דליקטסים לארוחה בבית

מאפיית גרציאני. צילום: אנטולי מיכאלו
מאפיית גרציאני. צילום: אנטולי מיכאלו
17 ביולי 2014

יניב גרציאני, האופה המחונן ממאפיית זומר, הרחיב את גבולות הגזרה ופתח בקינג ג'ורג' מאפייה הנושאת את שמו – גרציאני. המאפייה היא למעשה חנות דליקטסן נעימה שבה אפשר לשבת לארוחות קלילות או לדוג רכיבים לארוחה הביתה. גרציאני משוטט מודאג ברחבי בית האוכל שלו, מוטרד במיוחד מהעובדה ששמו מופיע על החלון. זה נראה לו יומרני ולא יאה, אף שהשם גרציאני מצלצל מוכר לדורות שלמים שראו ביצחק זיקו גרציאני את המנצח הלאומי (זה היה בעידן שלפני הפלייבק, כשבכל הופעה שולבה תזמורת אמיתית בנגינה חיה). ומתברר שהמנצח הוא אכן קרוב משפחה.

פה, גרציאני האופה מתכנן לתת לקהל סועדיו הנאמן לחמים שמהם הוא יכין סנדוויצ'ים עם הגבינות של משק עפאיים וממרחים ורטבים שיכין בעצמו וישולבו בשלל חמוצים. בקיצור, אתם יכולים לדמיין פסטו טרי, עגבניות שמש מיובשות, נקניק הונגרי, ירקות טריים ועוד גודיז בלחם שיפון טרי. הכריכים נמכרים בשלושה גדלים ומובן שאפשר לשבת גם לקפה־מאפה (מיני פוקצ'ות, פיצות אישיות ובורקסים) או לנשנוש של סלט קטניות או סלט סלקים וגבינת עזים. העיצוב רגוע ונעים ולאור התלהטות מזג האוויר הקיצי אנחנו ממליצים לגרציאני להרחיב את שעות הפעילות לתוך הערב בהקדם.

לגרציאני