יש פרות קדושות: מסעדת בשר חדשה נפתחת בנווה צדק. בתפריט: יקר

ריו גרנדה, שהתמקמה בפאתי נווה צדק, תגיש בשר ומשקאות, ונפתחת דווקא בתקופה של עלייה במחירי הבשר. בשורה התחתונה: זול זה לא יהיה

ריו גרנדה (צילום: אנטולי מיכאלו)
ריו גרנדה (צילום: אנטולי מיכאלו)
17 באוגוסט 2015

בזמן שמסעדנים מתלבטים אם להמשיך להתעקש על הגשת מנות בשר – שהופכות ללא רווחיות ככל שמחירי הבשר מאמירים, פותח דן נורדמן את ריו גרנדה, מסעדת בשרים. נורדמן מסביר שהוא יכול לעשות זאת משתי סיבות: קודם כל – מכיוון שהוא יגבה מחיר גבוה על הבשר. נוסף על כך, הוא עובד מול כמה ספקי בשר המתמחים בפרות מבכירות, ומרבית המנות יתבססו על פרות ולא על עגלים – כך שנורדמן לא תלוי לעד רק ביבוא העגלים ההפכפך.

תחת השם המסוקס ריו גרנדה מופיע הכיתוב מיט אנד בוז, כלומר בשר ומשקאות. במקום יציעו מנות ראשונות כמו טטאקי סינטה טרייה עם אפונה ושעועית ירוקה (42 ש"ח) ופטה כבד עם ריבת בצל ושומר (38 ש"ח). למנה עיקרית תוכלו להזמין ניו יורק סטייק 400 גר' (135 ש"ח), אנטרקוט 300 גר' (135 ש"ח) פילה בקר 250 גר' (145 ש"ח) וצלע עגל פריים ריב 500 גר' (155 ש"ח). המנות מוגשות עם תפוח אדמה אפוי, סלט ורטבים. תוסיפו לזה קינוח מוס שוקולד (35 ש"ח), בירה מלכה מהחבית (30 ש"ח לשליש), גביע יין (מ־34 ש"ח לאדום איטלקי) או קוקטייל מלפפון (38 ש"ח) ותגיעו למסקנה שצריך להיות ממש אמיד כדי לאכול בשר בעיר הזאת.

למידע נוסף על ריו גרנדה