מסעדת יונה עוזבת את נמל יפו

שלוש שנים אחרי שנפתחה, מסעדת הדגים מחפשת אחר לוקיישן חדש

מסעדת יונה
מסעדת יונה
16 במרץ 2014

אחרי שלוש שנות פעילות, הבעלים אבי ועפרה גנור (מאנטה ריי, גלידות אייסברג) הודיעו שלא יחדשו את חוזה השכירות של מסעדת יונה במיקומה הנוכחי בנמל יפו. לטענתם, הלוקיישן לא ענה על הציפיות העסקיות שלהם, ומדובר בהחלטה מושכלת מבחינה כלכלית.

"אנחנו לא סוגרים את המסעדה, אלא רק מסיימים את הפעילות שלה בנמל", מסביר אבי גנור. "אנחנו מאמינים בקונספט של יונה, בחזון הקולינרי שלה ובצוות העובדים, ולכן נעשה את כל המאמצים לפתוח אותה במקום אחר".

לטענת גנור, ישנן כבר כמה הצעות שעומדות על הפרק בנוגע ללוקיישן חדש. החיפוש, הוא מוסיף, מלא באמוציות חיוביות.