קאליפסו של עומר מילר: עכשיו גם בגרסת הפיין דיינינג
אחרי שפתחו את מסעדת החוף לפני כחודשיים, עומר מילר ודוד טור פותחים הערב להרצה את קאליפסו - המסעדה. בתפריט: מפות לבנות, פסטת חלמונים ולובסטר, אויסטרים ומזגן
בשעה 19:40 השמש בחוף פרישמן מתחילה לצלול לתוך הים והמוני הסועדים בקאליפסו מתרוממים מכסאותיהם ומתחילים לצלם את השקיעה. כמו כל פרט במפעלותיו של עומר מילר, גם השקיעה הנשקפת מכסאות מיזם החוף השאפתני שלו ושל דוד טור נראית כאילו עוצבה במיוחד כדי שלכם יתחשק להעלות תמונה שלה לאינסטגרם.
הערב (רביעי) יפתח להרצה חלק נוסף במתחם של קאליפסו – מסעדת קז'ואל־פיין דיינינג סגורה שיכולה לארח כ־100 סועדים אשר תגיש תפריט נפרד מזה המוגש בחוף ותשלים את מגוון אפשרויות האירוח במתחם הכולל שלושה אזורים: בירה וצ'יפס במיטות השיזוף ובכסאות שעל החול, המבורגר סוסו וסביצ'ה דג ים בספות על הדק המקורה, וכעת גם אפשרות לזלול בחלל הממוזג של המסעדה, ששולחנותיה עטויים מפות לבנות, מנות כמו פסטה ארבעים חלמונים עם זנב לובסטר ברוטב חמאה לבנה ויין לבן.
על התפריט של המסעדה החדשה אמון השף שון בר דוד, שמלווה את מילר בשש השנים האחרונות כסו שף בחדר האוכל ובשולחן. ביחד הם בנו כאן תפריט המבוסס על חומרי גלם מקומיים ודגה טרייה מן הים (בלבד, להבטחתם) עם מנות כמו גספצ'ו עגבניות שרי, טרטר שרימפס נא ואפרסקים (69 ש"ח); דג שלם בתנור בציר חמאת יין ועגבניות שרי המוגש במחבת לוהטת (142 ש"ח); שיפוד אינטיאס בגריל פחמים עם סלט זעלוק ובצל צלוי על מלח גס (98 ש"ח); טרטר טונה אדומה בסלט ערבי עם צזיקי וצנוברים קלויים (62 ש"ח); פריקסה מטוגן במקום עם פלמידה כבושה, ביצה, תפוח אדמה ואריסה (58 ש"ח) ועוד. המנות גדולות ומיועדות לחלוקה.
מילר, המתרוצץ בימים אלו בין המסעדה החדשה ורשת סוסו אנד סאנס ההולכת ומתרחבת מסתייג מהגדרתה כפיין דיינינג. "זה פשוט מקום שבא לי סוף סוף לבשל בו", הוא אומר "מסעדת חוף כמו ביוון".