טירוף במקדונלד'ס: צ'יפס ברוטב שוקולד

הקץ לערבוב האלמותי בין שקית הקטשופ לשקית המיונז, קבלו את הטריק השיווקי החדש של מקדונלד'ס שמטריף את יפן

בא לנו להיות יפני במאנץ'. צילום:  מקדונלדס, אתר רשמי
בא לנו להיות יפני במאנץ'. צילום: מקדונלדס, אתר רשמי
20 בינואר 2016

למקדונלד'ס יפן יש יכולת יוצאת-דופן להתאים את המוצרים שלה לקהל המקומי. המבורגרים גדולים במיוחד לצד תוספות כמו טריקאי ודמי-גלאס (ציר בקר מצומצם מאוד) מעלים את ארץ השמש העולה לכותרות הקולינריות פעם אחר פעם, בעיקר בקרב חובבי הג'אנק.

והפעם, בשורה מרגשת לחובבי שילובי הטעמים המוזרים או לסובלים ממאנץ' קשוח: McChoco Potato, צ'יפס ברוטב שוקולד חלב ושוקולד לבן. "הקומבינציה החדשה יוצרת הרמונייה של טעמים מלוחים ומתוקים" נכתב בחדר החדשות של מקדונלד'ס (נשבעים שיש דבר כזה) והרשת גועשת.

זו לא הפעם הראשונה שמקדונלד'ס יפן מציעים צ'יפס עם תוספת מפתיעה. ב-2006 הושק ה- Shaka Shaka Potato (למה הם מעסיקים קופירייטר, לעזאזל) – צ'יפס עם רוטב גבינה מותכת ובייקון, אותם משקשקים בתור שקית ייעודית.

ה- McChoco Potato יגיע לסניפים ב-26 בינואר, הזדמנות נהדרת לקנות כרטיס ולספר לו איך היה.