קרואסון חמאה: הכריך של גיא אורדיבר

כריך הוא פשוט כל מה שאתם צריכים. פגשנו תשעה אנשים יצירתיים במיוחד שלא היו יכולים לעבור את שיגרת היום העמוסה שלהם בלי כריך וביקשנו מהם את המתכון שיעורר בכם השראה. קבלו את הכריך של גיא אורדיבר

הכריך של גיא אורדובר. צילום: אנטולי מיכאלו
הכריך של גיא אורדובר. צילום: אנטולי מיכאלו
14 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי | סימפוניה

גיא אורדיבר (29), תל אביב, קופירייטר

”אני קופירייטר במשרד פרסום, התחלתי לאחרונה לכתוב ל״ארץ נהדרת״ ואני מטפח
פרופיל פייסבוק אישי. את הדרך שלי בכלל התחלתי בתור סטודנט לפסיכולוגיה, הייתי בשנה שנייה ולא נהניתי מהלימודים. ראיתי שלכתוב בפייסבוק אני דווקא אוהב, סטטוסים שכתבתי התחילו לקבל מאות לייקים, והייתי עולה לא מעט בסטטוסים מצייצים ז״ל. עשה לי טוב לחשוב שאני מצחיק אנשים, שלמילים שלי יש משמעות, ומשם הדרך לעזיבת התואר ולעולם הפרסום הייתה קצרה מאוד״.

איך נראית שגרת היום שלך?

היום שלי הוא מול מסכים. אני מפעיל את הראש המון, מנסה לחשוב על רעיונות לפרסומות ולייצר דברים ויראליים – הן במסגרת העבודה שלי והן בפרופיל הפייסבוק האישי שלי. הבוקר שלי מתחיל ונגמר בטיול שאני עושה לצ׳אבי הכלב שלי ומציאת כמה שיותר פאנצ׳ים לשחרר בפייסבוק״.

איך הכריך שלך משתלב ביום שלך?

”אני צריך להצדיק את העובדה שאני שמנמן איכשהו – מה לעשות, אני אוהב מתוקים. אז אם כבר לחטוא, שיהיה חטא מתוק. הכריך הזה, שהוא בעצם קרואסון עם השילוב המושלם של גבינה קלאסית במרקם שמנת וריבת תות, הוא משהו שהייתי רוצה אחר הצהריים לצד קפה, כשאני מנסה לפקוח את העיניים ולהתרכז בעבודה לפני שנגמר היום״.

לעוד כריכים שיעוררו בכם השראה לחצו

גיא אורדובר
גיא אורדיבר

הכריך של גיא

קרואסון חמאה, סימפוניה %9 טבעי, ריבת תות, שקדים מולבנים קלויים, פידור של אבקת סוכר מעל

חומרים:
1 קרואסון חמאה טרי פתוח
2 כפות גבינת סימפוניה %9 טבעי
1 כף ריבת תות
3 תותים טריים פרוסים (לא חובה)
חופן שקדים מולבנים קלויים
1 כפית אבקת סוכר

אופן ההכנה: מורחים על צדו האחד של הקרואסון גבינת סימפוניה ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר.