חצי פתוח: הכריך של ליאור משיח

כריך הוא פשוט כל מה שאתם צריכים. פגשנו תשעה אנשים יצירתיים במיוחד שלא היו יכולים לעבור את שיגרת היום העמוסה שלהם בלי כריך וביקשנו מהם את המתכון שיעורר בכם השראה. קבלו את הכריך של ליאור משיח

14 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי | סימפוניה

ליאור משיח (30), תל אביב, שף קונדיטורית

”אחרי הרבה שנים בעולם המסעדנות, החלטתי להיות עצמאית. אני מעבירה סדנאות
קונדיטוריה ואפיית לחמים בסטודיו שלי. את הדרך שלי התחלתי בכלל ברצון ללמוד קונדיטוריה בחו״ל, אבל לפני שעקרתי את עצמי מהארץ החלטתי לתת לעצמי הזדמנות לעבוד
בזה ולראות אם זה משהו שאני באמת רוצה לעשות. התחנה הראשונה שלי בעולם הזה הייתה במסעדת ”רפאל״, שזו התחלה מאוד קשוחה שמסתבר שמאוד התאימה לי. לימים, רציתי את החופש ליצור מה שאני רוצה וללכת אחרי התשוקות שלי, אז משישה ימי עבודה בשבוע במסעדה תחת לחץ, עברתי לכתוב טור אוכל, להעביר סדנאות ולנהל לעצמי את הזמן״.

איך נראית שגרת היום שלך?

”אני משתדלת לנהל לעצמי את הזמן נכון ולהיות כמה שיותר פרודוקטיבית. אני נעה
כל הזמן בין לכתוב, ליצור תפריטי קינוחים למסעדות ולהעביר סדנאות ולהיות יצרתית
כמה שאפשר״.

איך הכריך שלך משתלב ביום שלך?

”אני מאוהבת בלחם ויותר מזה – אני מאוהבת בכריכים. אני מכינה את הלחם שאני אוכלת,
אני ממש אוהבת דגים, גבינה וירקות. הגבינה הספייסית, זרעי העגבניה, ההרינג הכבוש וגרדת
הסלק הם שילוב מושלם לארוחת ערב נהדרת שתלך מעולה לצד כוס יין בסוף יום עמוס״.

לעוד כריכים מעוררי השראה

ליאור משיח
ליאור משיח

הפרוסה של ליאור

פומפרניקל, כריך חצי פתוח, סימפוניה %5 פלפל שיפקה, זרעי עגבניה, הרינג כבוש, גרדת
סלק ועירית

חומרים:
פרוסת לחם פומפרניקל קלוי
כף גבינת סימפוניה %5 פלפל שיפקה
50 גר׳ רצועות הרינג כבוש
חופן בצל כבוש
חופן עירית קצוצה
גרדת סלק טרי (לפי הטעם)

אופן ההכנה: מורחים גבינת סימפוניה על הפרוסה ומוסיפים את שאר מרכיבים לפי הסדר.