מתכון לעוגת שוקולד ושקדים טבעונית

גם טבעוניים יכולים לעוף על מתוק: מתכון למלבן שוקולד טבעוני מקולקציית הקינוחים של גלידריית אייסברג

באדיבות גלידריית אייסברג

המצרכים (ל-10 מנות):

  • 5 גר' קורנפלור
  • 5 גרם קמח תפוח אדמה
  • 5 גר' אבקת אפיה
  • 1 גרם קסנטן גאם
  • 150 גר' קמח
  • 80 גר' קקאו
  • 320 גר' סוכר
  • 220 גר' מים פושרים
  • 140 גר' שמן
  • 145 גר' מים רותחים
  • 100 גר' שקדים גרוסים גס

אופן הכנה:

 

מנפים לקערה את הקורנפלור, קמח תפוח האדמה, אבקת האפייה, קסנטן גאם, קמח וקקאו. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים מים פושרים ושמן תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. מקפלים פנימה את השקדים הגרוסים. מחלקים לתבניות אינגליש קייק אישיות (גודל 10*7) 110 גרם בכל תבנית – סה"כ 10 תבניות. אופים ב- 160 מעלות צלזיוס בתנור שחומם מראש למשך 15־20 דקות עד שכשמכניסים קיסם למרכז העוגה הוא יוצא נקי.