נתחי הודו על סלט חסה

מתכון לסלט דל שומן עם נתחי בשר הודו של מסעדת ננה בר

18 בדצמבר 2013

מסעדת ננה בר

 

המצרכים (ל-4 מנות):

לסלט:

  • 1 אנדיב
  • חופן עלי סלק מיקרו
  • זר אורוגולה
  • ראש חסה אייסברג
  • 50 גר' פקאן קלוי
  • 50 גר' דומדמניות מיובשות
  • 2 תפוח עץ פרוסים דק
  • מעט פרמזן

לרוטב:

  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מייפל
  • 1/2 כוס שמן זית

להודו:

  • 1 חזה הודו נקי
  • מעט מלח
  • מעט פלפל
  • 1/2 מהרוטב לסלט


אופן ההכנה:

יום לפני מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. פורסים את חזה ההודו ומכניסים לחצי מכמות הרוטב. שומרים את השאר. למחרת: שמים בקערה את מרכיבי הסלט ומערבבים בזהירות בשביל לא למחוץ את העלים. מוסיפים את שארית הרוטב ומערבבים בעדינות. מסדרים את פיסות העוף שהיו במרינדה מהיום לפני. מגררים מעל הכול פרמזן ומגישים.