מתכון לקוקטייל ג'ינג'ר מרטיני – בר האוכל ששון

אין כמו טעם הג'ינג'ר בשביל להקפיץ את הצ'אקרות: בר האוכל החיפאי ששון מציע מתכון

ג'ינג'ר, לא רק בתה, קוקטייל ג'ינג'ר של בר האוכל ששון. צילום: ישראל אלפסה
ג'ינג'ר, לא רק בתה, קוקטייל ג'ינג'ר של בר האוכל ששון. צילום: ישראל אלפסה
25 בנובמבר 2013

המצרים:

  • 3 פרוסות ג'ינג'ר
  • 40 cc  וודקה
  • 20 cc טריפל סק
  • 10 cc מונין אפרסק
  • 10 cc מיץ לימון
  • 10 cc מי סוכר
  • 50 cc מיץ אפרסק

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. מוסיפים את פרוסות הג'ינגר. מוסיפים 4 קוביות קרח. משקשקים היטב ומוזגים מעל מסננת לתוך כוס מרטיני שקוררה מראש (או במקפיא או באצעות ערימה של קוביות קרח).