סייבר לאנץ': 13 מקומות להתחיל בהם עם הייטקיסטים

חברת מיקרוסופט מגיעה (בשעה טובה) לתל אביב ופותחת משרדים חדשים ברחוב דובנוב. מה זה אומר? לפחות 100 הייטקיסטים שאתם יכולים לקחת לאימא. לכבוד המאורע יצרנו להם את הרשימה השלמה של מקומות בסביבה לאכול בהם, שגם תיתן לנו יעדים לשחר בהם לטרף מהבוקר ועד הערב!

היכון, הכן - הסתער על ההייטקיסט!. פורט 19, נלקח מעמוד הפייסבוק
היכון, הכן - הסתער על ההייטקיסט!. פורט 19, נלקח מעמוד הפייסבוק
27 בדצמבר 2018

תוכן שיווקי

בייקרי

אם יצא לכם להציץ בריאליטי "MRK" בטח קלטתם את הפרפקציוניזם של רותי ברודו. כשתיכנסו לבייקרי תבינו על מה המהומה: קרואסונים מופלאים, מאפי דייניש ובריוש, כריכים אלגנטיים, סלטים וכל מה שיעזור לכם לפתוח את היום ברגל ימין. במקרה של עומס, הצטיידו בבגט ובסלט ביצים והרכיבו לעצמכם במשרד ארוחת גורמה.

בייקרי. צילום מתוך עמוד הפייסבוק
בייקרי. צילום מתוך עמוד הפייסבוק

אבן גבירול 72 תל אביב, 03-6961050

דיינר

חוגגים מוצר חדש שיוצא לפרודקשן? מזל טוב. בדיינר לכל מי שרוצה לקחת חלק בחגיגה יש מה לאכול, כולל הטבעוני שצריך להתחשב בו. מנה ראשונה ושתייה קלה כלולים במחיר המנה העיקרית. המנות ענקיות, ואת שאריות השניצל שיארזו לכם תוכלו לנשנש בערב.

דיינר. צילום מתוך עמוד הפייסבוק
דיינר. צילום מתוך עמוד הפייסבוק

אבן גבירול 14 תל אביב, 03-6911603
ניתן לשלם בסיבוס

פורט 19

המבורגר הוא ארוחה אולטימטיבית בכל שעה, בעיקר אם איזה באג תקע אתכם במשרד עד מאוחר, וכשהוא טוב – הוא מצוין. בפורט 19 יצלו עבורכם קציצה שמנמנה עם טופינגז מטורפים, מאננס וגבינת בושה עד חלפניו ושעועית מקסיקנית, ועוד לא אמרנו כלום על הספיישלים. אחרי שמחליטים ומשלמים – רק צריך להתפלל לאלוהי הזמזם שיודיע שהמנה מוכנה.

פורט 19. צילום מתוך עמוד פייסבוק
פורט 19. צילום מתוך עמוד פייסבוק

החשמונאים 95 תל אביב, 03-7397020
ניתן לשלם בסיבוס

ניטן תאי

למען כל אותם הקרייריסטים שלא הספיקו לעשות טיול גיחה במזרח, ניטן תאי מספקת את החוויה הקולינרית עם עסקית צהריים חובקת עולם לקרניבורים וטבעונים כאחד: ספרינג רולז מרעננים, סלטים עוקצניים ותבשילי קדירה לוהטים שיעשו לכם חשק להיכנס לסשן מדיטציה. המנה הראשונה על חשבון הבית. יותר טוב מזה – ונשתגע.

ניטן תאי. צילום: פייסבוק
ניטן תאי. צילום: פייסבוק

הארבעה 21 תל אביב, 077-9977066
ניתן לשלם בסיבוס בצהריים בלבד

האחים

התל אביבים מביניכם כבר מכירים את האחים, ועכשיו הגיע הזמן להפוך את זה למקום הלאנץ' הקבוע שלכם. הקונספט פשוט ומנצח: מנה עיקרית שנראית פשוטה אבל בעצם היא הכי מטבח שף (מי אמר סינייה ראגו עגל וטלה ולא קיבל). אל תפספסו את הקולרבי האפוי בפחם וגבינת המאירי שנכנס בקלילות לכל רשימת המנות הכי טובות בעיר, ואת תפריט האלכוהול במחירים שוברי שוק.

האחים. צילום מתוך עמוד הפייסבוק
האחים. צילום מתוך עמוד הפייסבוק

אבן גבירול 12 תל אביב, 03-6917171
ניתן לשלם בסיבוס

שאטו שועל

כי בירה זה הכי אוברייטד. בר היין השכונתי שממוקם בפאתי כיכר רבין, מאכלס כבר לא מעט שנים אין סוף דייטים ראשונים. האווירה חמימה, היין נמזג הישר מחביות עץ ומנות הטאפאס הקלילות ירפדו לכם את הבטן בנחת (קרפצ'יו סלק זה החיים). האווירה הקלילה והצוות הידידותי כבר יעזרו לכם לשבור את הקרח. או שפשוט אל תתקמצנו על צ'ייסרים.

שאטו שועל. צילום: אינסטגרם
שאטו שועל. צילום: אינסטגרם

מלכי ישראל 19 תל אביב, 0774823096

אונמי

לעיר שאוהבת לחגוג את חוף הים שלה, מגיעה מסעדה שמתמחה בדגים טריים וחומרי גלם מהים. כך שמסעדת הסושי בר מהותיקות בתל אביב (והאחות הגדולה של מסעדת "אובן קובן") היא אפשרות מעולה לחובבי המטבח היפני המוקפד. אפילו הקינוח כלול בעסקית. וגם כי אי אפשר להגיד לא לסושי.

אונמי. צילום: אינסטגרם
אונמי. צילום: אינסטגרם

הארבעה 18 תל אביב, 03-5621172
ניתן לשלם בסיבוס

ערוסה ישראלית

ציירו לכם את התמונה הבאה: גריל פחמים ענקי שעליו נצלית פיתה קריספית ומתובלת במילוי בשר טחון, נקניקיות מרגז, פטריות ותפוחי אדמה לטבעונים ועוד אופציות לבחירה. כל היופי הזה קורה במקום קטן, כמעט חור בקיר, שפתוח עד לשעות הקטנות. בפחות מ־20 ש"ח לעראייס אפשר אפילו להזמין ישר שניים (אנחנו יודעים שאתם מרוויחים יותר מכולנו, אבל גם לכם מותר לאכול בזול).

ערוסה ישראלית. צילום מתוך אינסטגרם
ערוסה ישראלית. צילום מתוך אינסטגרם

אבן גבירול 3 תל אביב, 03-9175925

מזנון

כי לפעמים קוויקי זו לא באמת מילה גסה. ולפעמים כל מה שאנחנו צריכים לארוחת צהריים זה לסגור פינה עם אינטימי או רטטוי ארוזים בפיתה שמנמנה – וכמובן פרח הכרובית האייקוני שמזוהה עם אייל שני – ולחזור אל חיי המשרד הכאוטיים שלנו שבעים ומרוצים. בקיצור, מוסד טוב לא מחליפים.

מזנון. צילום: אינסטגרם
מזנון. צילום: אינסטגרם

אבן גבירול 23 תל אביב, 03-7168977
ניתן לשלם בסיבוס

אנגוס

עוד מקום שמתמחה בבשר אך באווירה "מסעדתית" יותר, כזו שמתאימה לביצוע אפיון משימות לפיצ'ר שצריך להוציא יחד. מילת המפתח היא "מושחת" וכל המרבה הרי זה משובח: המבורגרים מושקעים, כריכי בשר עסיסיים, שווארמה שווה ונקניקיות צ'וריסו ישלחו אתכם להמשיך את היום שבעים ומאושרים. למרות הנראות יש באנגוס מבחר רחב לטבעונים.

אנגוס. צילום מתוך עמוד הפייסבוק
אנגוס. צילום מתוך עמוד הפייסבוק

הארבעה 20 תל אביב, 03-7715733
ניתן לשלם בסיבוס

 

ויטרינה

התמזל מזלכם והמקום שבו אתם עובדים נמצא כעת במרחק הליכה מהוויטרינה, מקום שמתמחה באוכל רחוב אבל לוקח את הקונספט למחוזות מסעדת שף: המבורגרים עסיסיים צלויים באופן מושלם, צ'יקן נאגטס שגם מבוגרים מתים עליהם וצ'יפס חצי־חצי תפוחי אדמה ובטטה עם גרידת לימון ופטרוזיליה, שרק בשבילו שווה לחכות בתור.

ויטרינה. צילום מתוך עמוד הפייסבוק
ויטרינה. צילום מתוך עמוד הפייסבוק

אבן גבירול 36 תל אביב, 03-6960304

השכן

עם כל האוכל המפונפן שתל אביב כל כך מצטיינת בו, לפעמים מתחשק משהו בטעם של בית. במסעדת השכן תקבלו בדיוק את זה – ובצלחות עמוסות: קציצות בשר ברוטב עגבניות, ממולאים, קובה, מנות דגים וצלי בקר עם תוספות, מרקים וסלטים. רק לשלוף את הסיבוס ולהיזכר בבישולים של אימא.

השכן. צילום מתוך אינסטגרם
השכן. צילום מתוך אינסטגרם

אבן גבירול 8 תל אביב, 074-7024068

בוזה

גלידריית הבוטיק מהצפון נעצה יתד חזק בתל אביב וגנבה לנו את הלב. הטעמים מתחדשים ומשתנים כל הזמן, יש מבחר גדול לטבעונים (ומי שלא מכיר את הקשיופיאה מפסיד), וללקק גלידה בחורף מול כיכר גבעון בגשם מרגיש כמעט כמו ברומא. מושלם לימים שפספסתם את ההאפי האוור אבל עדיין רוצים משהו מתוק.

בוזה. צילום: דניאל שכטר
בוזה. צילום: דניאל שכטר

החשמונאים 91 תל אביב, 5465295־03