לא הייתם צריכים: 7 קינוחים לפסח שיוציאו אתכם משקיענים

הצלחתם לחמוק מההכנות לחג עם בקשה להביא קינוח? ברכותינו. הנה כמה אפשרויות שיגרמו לכם להראות טוב בסדר

קונקורד| דנון

בבית הספר לקולינריה בנמל מרחיבים לכבוד החג את פרויקט "אפיית לילה" של מחלקת הקונדיטוריה עם עוגת קונקורד חגיגית וכשל"פית, שתגרום למארחים להתעלף מעונג: שכבות עוגת שקדים רכה, רוטב קרמל מלוח, אגוזים מקורמלים, מוס שוקולד אוורירי וציפוי קצפת, שוקולד חלב ושברי מרנג קקאו. אפשר להזמין אונליין עד ל־17.4 ולבוא לאסוף מבית הספר בבוקר שלפני ליל הסדר. 340/170 ש"ח (30/22 ס"מ).

התערוכה 3 נמל תל אביב, 039786161

קונקורד של דנון
קונקורד של דנון

 

טירמיסו | בייקרי

אחרי ארוחת סדר משוגעת, כי היא הרי תמיד כזו ולא חשוב מאיזו עדה אתם, צריך קינוח שיעשה שקט בפה. הטירמיסו של הבייקרי מתאים בלארג'יות לשישה־שמונה סועדים. הוא מורכב משכבות טורט ספוגות בקפה ורום ומופרדות בקרם מסקרפונה עדין, שילוב מתוק־מריר קלאסי שהכי כיף לנעוץ בו כפית ארוכת צוואר וליישר לאט לאט. הקינוח מגיע בכלי זכוכית מרשים שיזכיר למארחים למה כדאי להזמין אתכם גם בשנה הבאה. 168 ש"ח.

bakerytlv.co.il

מגנוליה| רולדין

אי אפשר להישאר אדישים מול הקינוח הכתום והקרמי, שיעשה למארחים ולשאר האורחים נעים בעיניים ובחיך. עוגת המנגוליה מביאה לשולחן טעמי חמוץ־מתוק עדינים שמקלילים את הארוחה ולוק של פטיסרי בפריז. ברשימת המרכיבים תמצאו פיננסייר שקדים, קרמו מנגו פסיפלורה ומוס שמנת שוקולד לבן, שמתחברים לביס רענן וכיפי כמו האביב שבפתח. 65/139 ש"ח (קוטר 20 ס"מ/פס).

roladin.co.il

עוגת מנגוליה לפסח של רולדין (צילום: רונן מנגן)
עוגת מנגוליה לפסח של רולדין (צילום: רונן מנגן)

טארט לואיזה והדרים | בולנז'רי 96

בבולנז'רי 96 טעמנו טארט שיהפנט את כל המסובין לשולחן. הוא לא רק יפהפה, הוא גם טעים להפליא. מדובר בטארט בצק פריך מקמח ללא גלוטן, בתוספת קרם שקדים־קוקוס קטיפתי, גנאש מוקצף וריחני של לואיזה ונענע, קרמו טרופי רענן ויוזו הדרים. זה הזמן להגיד ביי לעוגיות הקוקוס המאוסות וליהנות משילוב טעמים נבון ומסקרן שיוצר קינוח מרענן ואביבי בהחלט. 145 ש"ח.

יגאל אלון 96 תל אביב, 9620245־03

עוגת שוקולד לבן ותותים | מגזינו

עוגת שוקולד לבן ותותים: מגזינו: על ארבעה בנים דיברה התורה כולה והם: ביסקויט שקדים פריך, קונפיטורת תותים ביתית, גנאש שוקולד לבן מלכותי ותותים טריים שדווקא יודעים לשאול ויוצרים עוגה לא פחות מנהדרת. מרקם מדויק, שימוש ראוי ונכון בתותים הטריים שמאזנים את מתיקות הגנאש והבטחה אחת ברורה: היא הולכת להיות הכוכבת של הסדר. 230 ש"ח.

דרך מנחם בגין 21 תל אביב, 7570535־03

 

קערת הפתעות | רביבה וסיליה

ברביבה וסיליה מראים לנו איך לחגוג סדר כהלכתו באמצעות שלוש קערות קינוחים עשירות ומפנקות: אחת כוללת גבינת מסקרפונה מוקצפת, גנאש פטל שובבי, שברי מרנג ותותים טריים; השנייה היא מוס שוקולד מריר קלאסי עם פרלינה משובח של אגוזי לוז; השלישית היא טירימסו למהדרין עם טעמי אספרסו מדויקים וגבינת מסקרפונה מצוינת. לשמונה אורחים – 180 ש"ח, ל־12 אורחים – 280 ש"ח.

revivaandcelia.co.il בהזמנה מראש

רביבה וסיליה (צילום: יח"צ)
רביבה וסיליה (צילום: יח"צ)

עוגת קקאו | נולה

עוגת קקאו ללא קמח- נולה: עוגת קקאו בשלוש קומות נסיכותיות וקלאסיות עם טאץ' אמריקאי ייחודי. העוגה היא ללא קמח לכן טעםהשוקולד נותר עז ועוצמתי, ויוצר דיאלוג מופלא בין הקצפת המעודנת שנחה לה בין
קומות העוגה. עוגה בטעם של ילדות אך עם חומרי גלם משובחים ואיכות שוקולד חד פעמית, שתספק נחמה אמיתית לכולם. גם למישלא מצא את האפיקומן.
מחירים בין 200-140 ש״ח. להזמנות- ​03-5230527

עוגת קקאו, נולה. צילום: טליה רסנר
עוגת קקאו, נולה. צילום: טליה רסנר