Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

איפה ימוקם סניף אורבן אאוטפיטרס התל אביבי?

לאחר שלפני כחודש יצאה הודעה רשמית על הבאת רשת האופנה העולמית Urban Outfitters לארץ, כעת מתברר היכן ימוקם הסניף התל אביבי. הכינו את הארנקים

urban outfitters (צילום: shutterstock)
urban outfitters (צילום: shutterstock)

אחרי אינספור שמועות, מו"מים וספקולציות, לפני כחודש צהלו ההיפסטרים (ואנחנו יחד איתם) למשמע הבשורה כי קבוצת פוקסאישרה סופית את העובדה שהמותג Urban Outfittersבדרך אלינו. כעת מתברר מיקום החנות שצפויה למשוך אליה אוהבי ואוהבות אופנה מכל הארץ. אז אפשר להירגע, שלא כמו דקתלון שהחליטו למקם את עצמם בראשון לציון (איך אנחנו אמורים להגיע לשם?!), אורבן עושים עמנו חסד ופותחים את החנות הישראלית הראשונה בלב ליבה של תל אביב – דיזנגוף סנטר.

עוד מעט אורבן אצלנו. דיזנגוף סנטר. צילום: סיוון פארג'
עוד מעט אורבן אצלנו. דיזנגוף סנטר. צילום: סיוון פארג'

הבשורה על פתיחת החנות בארץ שימחה מאוד ישראלים רבים שכרגע נאלצים להזמין את פריטי הלבוש דרך האינטרנט ולשלם עשרות דולרים כדי להביאם ארצה. כזכור, ההסכם עליו חתמה קבוצת פוקס כולל לא רק את אורבן אהובתנו אלא גם פריטים של המותגים Anthropologie ו-Free People. קבוצת פוקס גם אחראית על הבאת רשת אופנת הספורט Foot Locker ש-12 סניפים שלה צפויים להיפתח עד סוף שנת 2017 – הראשון בקניון ראשונים בראשון ולציון והתל אביבי ייפתח בקניון גינדי לאחר מכן.

"מוכנים לזה? בעוד כמה חודשים זה קורה – Urban Outfitters נוחת בסנטר", נכתב בעמוד הפייסבוק הרשמי של דיזנגוף סנטר. "חשבנו להודיע לכם לפני כדי שתוכלו לפנות מקום בארון לכל השופינג". אנחנו כבר פינינו, מה איתכם?

[interaction id="59e8ba9127e86f0001307a2a"]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!