אחרי שנה: המסעדה הטבעונית "המעבר" בפסאז' אלנבי – נסגרת

המסעדה הטבעונית "המעבר" של השף רועי הרצוג תיסגר בשבוע הבא. התוכנית: לפתוח אותה מחדש במיקום אחר

מסעדת "המעבר". צילום: יח"צ
מסעדת "המעבר". צילום: יח"צ
3 ביוני 2015

ההזדמנות האחרונה לאכול במסעדת המעבר, המסעדה הטבעונית של השף רועי הרצוג בפסאז' אלנבי, תהיה יום שלישי הקרוב (9.6). אחר כך השף הרצוג ייצא לחופשה ומתכוון לחזור בעוד כחודש במיקום אחר.

הרצוג מנמק את המהלך: "אני חושב שהצלחתי להציב אלטרנטיבה טבעונית שבאמת מספקת את קהל היעד של הצהריים. בשלב הזה, אחרי שנה של עבודה, אני מרגיש צורך לצאת מהפסאז' ולהיחשף לאור היום, ואולי לפתוח מקום במפלס הרחוב. פיתחתי מוצר שנקרא הר, והוא כולל קיטניות ודגנים, ומגיע בעסקית עם כל מה שהגוף צריך, באחריות, ויש לו ביקוש יפה".

מחפש לוקיישן, מנה ממסעדת "המעבר". צילום: יח"צ
מחפש לוקיישן, מנה ממסעדת "המעבר". צילום: יח"צ

איפה אתה מתכוון לפתוח מחדש?

"אשמח למצוא משקיע או שותף ולפתוח את המקום מחדש באזור הרצל, כדי לשכנע כמה שיותר אנשים באזור שיש ארוחת צהריים אטרקטיבית שלא כוללת בשר. אבל קודם אני לוקח פסק זמן ויוצא חופשה כדי להתכונן".

גיבשת מסקנות מהשנה שלך במעבר?

"גיליתי את הנשים – מסתבר שהן אוכלות הרבה יותר נכון מגברים. בעיקר נשים בהריון שמבינות טוב את הגוף שלהן. גברים יכולים לחיות גם על במבה. קיבלתי המון אהבה בשנה הזאת, ואני אהיה חייב לחזור בשביל שלא לאבד אותה".