חודש טוסקנה: איטלקיה בתחנה

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם באיטלקיה בתחנה

המנה הטוסקנית של מסעדת איטלקיה בתחנה. צילום: אנטולי מיכאלו
המנה הטוסקנית של מסעדת איטלקיה בתחנה. צילום: אנטולי מיכאלו
18 במאי 2017

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]איטלקיה בתחנה היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף אור בן יאיש את המנה "ג'מבו שרימפס צלוי על הגריל על מצע כרישה במלוי רטטוי טוסקני". במנה 5 יחידות ג'מבו שרימפס צרובים על הגריל המוגשים על מצע כרישה חלוטה ואפויה בתנור במילוי רטטוי ארטישוק יהודי, זיתי קלמטה, שום, עגבניות שרי, תימין ושמן זית כתית ולצד מטבל של שמנת חמוצה עם גרידת לימון, כוסברה, שמיר ושום קצוצים. בתאבון!

המנה הטוסקנית של מסעדת איטלקיה בתחנה
המנה הטוסקנית של מסעדת איטלקיה בתחנה