איפה השפים אוכלים? המקומות הסודיים של כוכבי המטבח

יונתן רושפלד (צילום: זיו ממון)
יונתן רושפלד (צילום: זיו ממון)
23 באפריל 2017

אבי ביטון
פיורי
בגיל 24 בלבד פתח אבי ביטון את מסעדת אדורה ומיד הוכתר לילד הפלא התורן של המסעדנות התל אביבית. קצת יותר מעשור פעלה המסעדה בעוד ביטון פותח וסוגר גם את מרקדו הכשרה במגדלי עזריאלי ומככב על המרקע בתוכניות בישול. כיום מכהן ביטון כשף של קייטרינג מזל טלה וכשותף ושף ברשת פסטה פיורי. בימים אלו ממש פתח גם מעדנייה בגוש הגדול בצפון תל אביב.
פותח את היום: בבלי קפה
סוגר את הערב: ג'ונו
המסעדה השכונתית: חנן מרגילן
אוכל רחוב: דבוש
מטבח מקומי: שמונה
מסעדת יוקרה: קוואטרו
מחוץ לעיר: מגדלנה, צומת מגדל
חו"ל: מתחם האוכל בברצלונה La Nacional

אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו
אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו