אירוח, הדור הבא: מצאנו את הקונספט הקולינרי שמשנה את כללי האירוח הביתי

אלגנטי, מחושב, טעים ויוצר בידיו של שף – ככה אנחנו אוהבים את האוכל שמלווה את האירוח הביתי שלנו. מגשי האירוח של Munier Food Ideas הזכירו לנו שיופי ואלגנטיות לא חייבים לקרות רק במסעדת יוקרה אלא גם ממש אצלנו בסלון

ככה אנחנו אוהבים את האירוח שלנו. צילום: דניאל לילה
ככה אנחנו אוהבים את האירוח שלנו. צילום: דניאל לילה
19 בדצמבר 2018

תוכן שיווקי

אנחנו לא יודעים אם מדובר בגשמים ובקור או שמא פשוט אבד הקסם שבכינוס קומץ האנשים הקרוב אלינו במסעדה או בבר. משהו בעמידה המביכה אל מול מארחת משועממת שמחכה רבע שעה שינקו את השולחן, בהמתנה הבלתי נגמרת למנות, בצפיפות ובמוזיקה המוזרה והרועשת כבר לא עושה לנו את זה, ומתברר שאנחנו ממש לא לבד: אירוח ביתי הוא התשובה לבילוי משותף שלא גורם לכם לאבד צלם אנוש רק כי רציתם להיפגש ולחגוג יחד. אתם שולטים באווירה, בתאורה, בפלייליסט ובאנשים שעוברים את מפתן הדלת שלכם, והכי חשוב – אתם יכולים להישאר בנעלי בית אם מתחשק לכם.

קונספטואלים וטעימים. מגשי האירוח של Munier. צילום: דניאל לילה
קונספטואלים וטעימים. מגשי האירוח של Munier. צילום: דניאל לילה

עם זאת, יש בעיה אחת. המחשבה על הקניות, ההכנות, החיתוך, הבישול והסידור כשבסך הכל רצינו להעביר ערב שקט ונטול לחץ גורמת לנו לרצות לשלוח לקבוצת הווטסאפ שפתחנו שהאירוע בוטל. מזל שאנחנו לא היחידים שנתקלו בדילמה הזו. נראה שמגשי האירוח של Munier Food Ideas הקדימו אותנו בכמה שנים והפכו את הפינגר פוד לאמנות של ממש.

לא למקצוענים בלבד

 Munier Food Ideas מכניסים לתודעה את העובדה כי אירוח ביתי מושקע אינו נחלתם הבלעדית של בשלנים מדופלמים שמוכנים לבלות שעות במטבח, ומבהיר כי העובדה שבחרתם לארח בבית לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל שאתם מגישים.

מגשי האירוח של Munier. צילום: דניאל לילה
מגשי האירוח של Munier. צילום: דניאל לילה

השף הצרפתי שעומד מאחורי מגשי האירוח שמרימים אירועים ביתיים לגבהים חדשים הוא מוריס מונייר, יליד ליון שאחרי שנים במסעדות מישלן ברחבי אירופה עם התמקדות במטבח הצרפתי הקלאסי הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נתקל בחומרי הגלם הים תיכוניים ובקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב־Munier Food Ideas.

מזמינים אתכם להתארח (אצלכם)

המבחר במונייר הוא עניין יוצא דופן בעולם מגשי האירוח הביתיים. מקומבינציות קאנאפס צרפתיים קלאסיים למיני פיתות ישראליות במילוי כרובית או ארטישוק, מגשי מיני בריוש שקראו להם בשם החמוד פיצתות, מיני קישים פריכים וכוסיות אישיות של סלטים מגוונים. גם בסקשן של המתוקים לא חסכו, מפחזניות קלאסיות מצופות גבישי סוכר במילוי קרם פטיסייר, למבחר פטיפורים שכל ביס הוא עולם ומלואו לטראפל שוקולד מריר איכותי, ואיך לא – קרמבו בננה ועוד ועוד.

כמה מתוק! Munier. צילום: דניאל לילה
כמה מתוק! Munier. צילום: דניאל לילה

חשבתם שאתם לא יכולים לארח ולהיות אורחים בעצמכם? חשבו שוב. כל מה שאתם צריכים לעשות זה למצוא מקום להניח עליו את מגשי האירוח המרגשים האלה ולקוות שיישאר לכם משהו אחרי שהאורחים שלכם יתחילו להתכבד. המגשים מגיעים בצירוף כלים חד פעמיים מותאמים ושתייה לבחירתכם, עם מטרה אחת פשוטה – לעשות לכם את החיים קלים וטעימים במיוחד. לאלו שרוצים להתפנק עד הסוף, Munier Food Ideas מציעים מגשי אירוח קונספטואליים לפי אירוע – החל במסיבת רווקות, דרך כנסים ועד הפי אוור במשרד – יו ניים איט.

מפקידים את האירוח בידיים שלהם. Munier. צילום: דניאל לילה
מפקידים את האירוח בידיים שלהם. Munier. צילום: דניאל לילה

קיימת גם האופציה להפקיד את כל הסידור, ההגשה והאווירה בידיהם המיומנות עם אירועים מתופעלים, שבהם מגיעים אנשי צוות מצוידים בכלים מעוצבים ועמדות מסוגננות. הם פותחים, הם אורזים, הם מפנים – ואתם, כאמור, פשוט נהנים. אנחנו לא יודעים מה איתכם, אבל אנחנו כבר מחכים לאירוע הבא שנצטרך לערוך.

לאתר ולהזמנות Munier Food Ideas לחצו 

חשבתם שאתם לא יכולים לארח ולהיות אורחים בעצמכם? צילום: דניאל לילה
חשבתם שאתם לא יכולים לארח ולהיות אורחים בעצמכם? צילום: דניאל לילה