Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חודש טוסקנה: מסעדת אלורה

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת אלורה

המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה. צילום: פרדי מולי
המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה. צילום: פרדי מולי

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]מסעדת אלורההיא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף אורי קאריק את המנה סלט פנצנלה חם על קרם בלו בוואריה. במנה עבגניות צבעוניות צלויות, פרח קישוא ממולא בגבינת עזים וכמהין, בצל שאלוט, צ'יפס בזיליקום, מוצרךה פריכה וקרוטונים. בתאבון!

המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה
המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!