חודש טוסקנה: מסעדת אלורה

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת אלורה

המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה. צילום: פרדי מולי
המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה. צילום: פרדי מולי
18 במאי 2017

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]מסעדת אלורה היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף אורי קאריק את המנה סלט פנצנלה חם על קרם בלו בוואריה. במנה עבגניות צבעוניות צלויות, פרח קישוא ממולא בגבינת עזים וכמהין, בצל שאלוט, צ'יפס בזיליקום, מוצרךה פריכה וקרוטונים. בתאבון!

המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה
המנה הטוסקנית של מסעדת אלורה