ברנשים, חתיכות והרבה אוכל: הארוחה הסודית של טל כהן
הארוחה הסודית השלישית לחורף 2018 זרקה את האורחים לשנות ה-20 השואגות
בית המלאכה הדיגיטאלי שין שבע שבדרום תל אביב נזרק חזרה לשנות ה-20 השואגות בארוחה הסודית השלישית לחורף 2018. על הנשף הססגוני שנושאו היה "ברנשים וחתיכות", ניצח השף טל כהן, שקיבל את האורחים הנרגשים בשולחן ארוך עמוס מנות פתיחה משגעות: גלגלי רוקפור, פקרוינו וגאודה משובצים בפירות טריים ישבו ליד קערה עמוסה בורטות ופוקצ'ינות חמות על גחלים, פילטים של אנשובי עם קרעי מוצרלה וברי פקאן מקורמל בסוכר חום.
לטעמים העשירים בארוחה הותאמו היינות של יקב רקנאטי. במנת הביניים הוגש ניוקי חמאה פריך על קרם שמנת כמהין וערמונים עם ריקוטה פרסקה, ולמנה העיקרית קיבלו האורחים פילה לברק עם קראסט פיסטוקים, קרם ארטישוק ירושלמי וירקות שורש.
עושר המנות, הצבעים, המשקאות והריחות לא יכול היה להיות שלם בלי קולה של תמר שרק וצוות הנגנים המוכשר שלצידה, שליוו את מסיבת הקינוחים במסיבת סווינג כהלכתה. בראוניז עם מוס שוקולד תפוז ועוגיות קנטוצ'יני פריכות הוגשו לצד טירמיסו מסקרפונה וקקאו כהה משובח ותותים טריים עם קציפת מסקרפונה מתוקה. אנחנו עדיין מופתעים שהגג נשאר במקומו אחרי הארוחה הסודית הזו.