ארוחות בוקר ובראנץ' הסופ"ש הכי מוצלחים בתל אביב

בנדיקט, דלאל, האחים, הבסטה, נורמן, קלארו: איזה מהמסעדות מציעה את ארוחת הבוקר או בראנץ' הסופ"ש הכי מוצלח בתל אביב?

8 בנובמבר 2017

vote

בנדיקט

נכון שקוראים למקום בנדיקט, אבל המנה הכי גאונית שלהם היא דווקא egg balls, מנה העשויה ביצים מוקצפות ואפויות ונראות כמו כופתאות, המזכירות ניוקי אוורירי ונימוח. ההברקה הזאת מגיעה עם רטבים כמו פטריות בשמנת ומוסקט או עלי תרד וגבינת עזים, לצד סלסילת לחמניות חמות. והכי חשוב: 24/7.

בנדיקט

בנדיקט בבנדיקט. צילום: דן לב
בנדיקט בבנדיקט. צילום: דן לב

דלאל

זה מתחיל בסלסלת מאפים עם ניחוח ממכר של חמאה, עובר דרך שקשוקה חצילים קלויים עם תרד, עגבניות ויוגורט צאן ומגיע עד לקרואסון קרוק מאדם שיכניס אתכם לסוף השבוע עם ביצה עלומה, פסטרמה, אמנטל וקציפת כמהין.

דלאל

בייגל בריוש וגבינת ברוזין של דלאל (צילום: מאיר כהן)
בייגל בריוש וגבינת ברוזין של דלאל (צילום: מאיר כהן)

האחים

הבראנץ' של האחים הגדיר מחדש את המונח בופה: חומרי גלם טריים ומקומיים, מאפים חמימים ומחיר שפוי. אחרי שתעמיסו צלחת תמצאו על השולחן שקשוקה, מאפה תרד, ביצים חצי קשות, ירקות קלויים ואפויים, חומוס תוצרת בית, מבחר גבינות, סלטים טריים ואזור שלם שמוקדש לקינוחים. והשוס? תפריט קוקטיילים ואלכוהול זול.

האחים

בראנץ' באחים (צילום: טל סיוון ציפורין)
בראנץ' באחים (צילום: טל סיוון ציפורין)

הבסטה

בוחרים מנה עיקרית והמון צלחות קטנות זורמות לשולחן לפני שהיא מגיעה: ירקות, לחם, איקרה, סלט תפוחי אדמה עם חזרת, פולנטה, מסבחה ירקות שורש ועוד. תפריט העיקריות כולל חטאים מבורכים בדמות בורקס תרד וחלמון נוזל, שווארמה חזיר, סטייק אנד אגס ועוד. בגזרת האלכוהול: בלאדי מרי, לילה בשלל צבעיו, גזוז, תפוחים, שפריץ, קראף של יין (79 ש"ח) ועוד.

הבסטה

בורקס סרטנים, הבסטה. צילום: רינת הלון
בורקס סרטנים, הבסטה. צילום: רינת הלון

נורמן

ממלון הבוטיק הכי יפה בעיר אפשר לצפות – ולקבל – ארוחת בוקר מדוגמת בהתאם: סלסלת לחמים, ריבות ודבש, סלמון מעושן והרינג כבוש, נקניקים, פירות העונה, סלטים ומוזלי, ולבחירה ביצים מקושקשות או עלומות, שקשוקה מביצי חופש, אומלט+תוספות, אגז בנדיקט, פלורנטין או רויאל ופרנץ' טוסט עם נקטרינה צלויה וקרם פרש. העיצוב, האווירה, המפות המעומלנות והשירות המופתי כלולים במחיר.

נורמן

ארוחת בוקר, נורמן. צילום: דיוויד לופטוס
ארוחת בוקר, נורמן. צילום: דיוויד לופטוס

קלארו

שקשוקה פירות ים, בנדיקט ים תיכוני עם רוטב הולנדייז וצ'ילי חרוך, טוסט שינקן וגאודה בציפוי קורנפלקס פריך, בוצ'ר עם הרינג, כבד קצוץ וחלה, ולקינוח – מגדל פנקייק מושחת. רוצים ממש להתפנק? לכו על ארוחת בוקר זוגית (176 ש"ח).

קלארו

בראנץ' בקלארו (צילום: איליה מלניקוב)
בראנץ' בקלארו (צילום: איליה מלניקוב)