Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אש אש מדורה: ארוחות מדורה בניצוח השף תומר ניב במטבח של רמה בנטף

השף תומר ניב מציע ארוחות מדורה עם נתחים שלמים במיקום מושלם

ברווז שלם במטבח של רמה בנטף (צילום: אנטולי מיכאלו)
ברווז שלם במטבח של רמה בנטף (צילום: אנטולי מיכאלו)

המטבח של רמה בנטף היא אחת המסעדות הייחודיות בארץ, הודות למיקומה על צלע הר מול הרי יהודה, גינת התבלינים והירק שלה, ובעיקר – האירוח החם של הבעלים רמה בן צבי והמטבח היצירתי של השף תומר ניב. בימים אלה מציע ניב ארוחות מדורה עם נתחים שלמים, שאותם הוא צולה באטיות במדורה ייעודית. הנתחים מוגשים כמנות משותפות המוצבות במרכז השולחן ובצדן ירקות אורגניים.

ממנות התפריט: שוק טלה – מוגש סלט פקוס על הגריל וקרם בטטה (26 ש"ח ל־100 גר'; משקל 1.5־2.5 ק"ג); מוסר ים עם תפוח אדמה ברוזמרין ושום, פלפל שושקה בשמן פפריקה, רוטב פטרוזיליה, אורז שחור בשמנת עזים מעושנת, ביצה, ירקות אורגנים וקרם חצילים ביוגורט (18 ש"ח ל־100 גר'; משקל 1־5 ק"ג); ברווז שלם על העצם (רק חזה) עם קרם דלעת, פטל אדום וירקות אורגניים (15 ש"ח ל־100 גר'; משקל 0.5־1 ק"ג).

למידע נוסף על המטבח של רמה

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!