אש אש מדורה: ארוחות מדורה בניצוח השף תומר ניב במטבח של רמה בנטף

השף תומר ניב מציע ארוחות מדורה עם נתחים שלמים במיקום מושלם

ברווז שלם במטבח של רמה בנטף (צילום: אנטולי מיכאלו)
ברווז שלם במטבח של רמה בנטף (צילום: אנטולי מיכאלו)

המטבח של רמה בנטף היא אחת המסעדות הייחודיות בארץ, הודות למיקומה על צלע הר מול הרי יהודה, גינת התבלינים והירק שלה, ובעיקר – האירוח החם של הבעלים רמה בן צבי והמטבח היצירתי של השף תומר ניב. בימים אלה מציע ניב ארוחות מדורה עם נתחים שלמים, שאותם הוא צולה באטיות במדורה ייעודית. הנתחים מוגשים כמנות משותפות המוצבות במרכז השולחן ובצדן ירקות אורגניים.

ממנות התפריט: שוק טלה – מוגש סלט פקוס על הגריל וקרם בטטה (26 ש"ח ל־100 גר'; משקל 1.5־2.5 ק"ג); מוסר ים עם תפוח אדמה ברוזמרין ושום, פלפל שושקה בשמן פפריקה, רוטב פטרוזיליה, אורז שחור בשמנת עזים מעושנת, ביצה, ירקות אורגנים וקרם חצילים ביוגורט (18 ש"ח ל־100 גר'; משקל 1־5 ק"ג); ברווז שלם על העצם (רק חזה) עם קרם דלעת, פטל אדום וירקות אורגניים (15 ש"ח ל־100 גר'; משקל 0.5־1 ק"ג).

למידע נוסף על המטבח של רמה