קונספט חדשני בארץ: ארוחת טעימות בהרכבה אישית בניטן תאי

השף שחף שבתאי משיק ערכה קולינרית חווייתית של טעמים מאסיה, ולצדה תפריט מיוחד - כשבחירת המנות היא "טיילור מייד", לפי טעמכם

ניטאן תאי. צילום: יונתן בן חיים
ניטאן תאי. צילום: יונתן בן חיים
25 ביולי 2018

תוכן שיווקי

מסעו האחרון של שחף שבתאי לאסיה, הוא שנתן לו את ההשראה לביצוע המהלך החדש בו הוא יצר תפריט –  בנוסף לתפריט המסעדה, אבל הפעם כזה שנותן לכם להיות חלק מהדיאלוג. הקונספט מושק לראשונה בישראל ונקרא ״שף טו טייבל״ בו מציעים לכם חוויה מותאמת אישית. את הערכה הזו אתם יכולים לקבל על ידי הזמנה טלפונית מראש ובחירה בתפריט הייחודי, כך שהסעודה תחכה לכם בשולחן כבר בבואכם למסעדה.

שף שחף שבתאי. צילום: יונתן בן חיים
שף שחף שבתאי. צילום: יונתן בן חיים

מסעדת ניטן תאי, בניצוחו של השף שבתאי, מציעה לכם מנות אסייתיות עם חומרי גלם תאילנדיים. המסעדה כבר דואגת לחוויה אסייתית מלאה בעיצוב החלל, המנות וההשראה שמחברת את הכל, אבל הפעם השף שבתאי לקח את כל אלו צעד קדימה. אם החכמתם לבחור בהזמנת התפריט המיוחד שהוא יצר, תחכה לכם על השולחן ערכה מהודרת. גם הצורך שלנו במזכרת מחוויית הסעודה נלקח בחשבון, והערכה הופכת למתנה שניתן לקחת הביתה בסיום הארוחה. מעבר לרעיון המגניב של ה-give away, מדובר בערכה הכוללת צ׳ופסטיק, מילון תאילנדי/עברי ומפה של חומרי הגלם המיוחדים.

הארוחה לבחירתכם. צילום: יונתן בן חיים
הארוחה לבחירתכם. צילום: יונתן בן חיים

התפריט המרהיב שהשף שבתאי יצר בקונספט זה הוא מגוון, מותאם לזוג וכולל קוקטייל פתיחה לכל אחד וקינוח לבחירת הזוג. בכל מנה תוכלו להרגיש את סגנונו יוצא הדופן של השף, המתבטא בחומרי גלם משובחים וטכניקות מיוחדות.

לחיים לחיים. צילום: יונתן בן חיים
לחיים לחיים. צילום: יונתן בן חיים

אז מה בתפריט?

בגזרת הראשונות, תטעמו שתיים מתוך מנות כמו:
תאי רול– טונה, סלמון, פטריות מלך היער, רוטב שומשום אינדונזי
מאו פיש/ שרימפס רול – לברק, אשכולית אדומה, בואמבו פאדיס
רד פארם – דג ים, ספקוק בוטנים, ספייסי מאניס, יקיטורי אגסים

לא תנסו? צילום: יונתן בן חיים
לא תנסו? צילום: יונתן בן חיים

לאחר מכן תקבלו מנת ביניים של דג, בקר או עוף:
למשל, סאקה קאו רול – עוף פחמים, כבד אווז, ליצ׳י, ויניגרט שזיף הדרים.

ואם עד עכשיו לא הזלתם ריר, הנה מה שמצפה לכם באגף העיקריות, מהן תקבלו שתי מנות:
תאי ביף 4 סטריט – מנה מומלצת של פילה בקר, ציר לאורך הלילה, מונג בין, עירית, זנזי טוסט, רוטב פטריות ארטישוק.
סיסי קארי – בר ים מאודה, עגבניות תאילנדיות, כפיר ליים, צ׳ילי, שיטאקי וקוקוס צעיר.
גולדן גונג – שרימפס קריסטל, יוגורט מוטו, לונג בין, יקיטורי וצ׳ילי תאילנדי.

והקינוחים מה איתם? צילום: יונתן בן חיים
והקינוחים מה איתם? צילום: יונתן בן חיים

כמובן שקיימות גם אופציות טבעוניות וצמחוניות, ככה שאין מה לדאוג – רק להזמין מראש, כשתטעמו תבינו. הקונספט החדש יפעל תחילה בימים א-ד, ללא כפל מבצעים, במחיר של 440 ש״ח לזוג (במקום 600 ש״ח לזוג)

הארבעה 21, תל אביב, שעות פעילות: א-ש 12:00 ועד אחרון הלקוחות, 03-5600555