בואנה, בונה בונו היא גלידריה חדשה ולוהטת ברחוב הרצל

יש גביע. בונה בונו (צילום: יעל שטוקמן)
יש גביע. בונה בונו (צילום: יעל שטוקמן)

מי פותח גלידריה בדצמבר? כל מי שהבין שחורף כבר לא יהיה פה, ובצדק: תור ארוך מילא את בונה בונו החדשה ברחוב הרצל בסופ"ש, עם ביקוש רב לטעמי גלידות אמיצים כמו גזר (!), פבלובה, חמאה חומה ופקאן ועוד ועוד

19 בדצמבר 2022

גלידריה חדשה בדצמבר? למה, איזה חורף יש לנו פה בכלל? אם עברתם בימים האחרונים ברחוב הרצל, ודאי ראיתם מקום ורוד ורחב ידיים ותהיתם מי בדיוק הגיע לשכונה. ובכן, זה הזמן להכיר את בונה בונו, גלידרייה חדשה בסגנון איטלקי המשלבת חומרי גלם מובחרים ואיכותיים ביותר ועם טעמים עדינים שלא חוטאים במתיקות יתר.

טעמנו גלידת גזר מופלאה שמתאפיינת בניחוח קינמוני והיא מתקתקה ומיוחדת, ושילבנו אותה בגביע עם גלידת שוקולד לגדולים, המדגישה את מנעד הטעמים המתוק-מריר של חומר הגלם וגם השתלבה לא רע בכלל עם טעמי הגזר הקינמוניים, זאת לכדי גביע גלידה חורפי ומנחם. עוד בנמצא: סורבה אפרסקים, תות, קוקוס, מנגו וגם לימונענע וג'ינג'ר. בגזרה המושחתת יותר תמצאו פבלובה, טירמיסו, קוקיז אנד קרים, קרם אוריאו, חמאה חומה ופקאן מלוח מעלפת ועוד ועוד.

מימין: כדור גלידה גזר, אל תשפטו אותנו. בונה בונו (צילום: יעל שטוקמן)
מימין: כדור גלידה גזר, אל תשפטו אותנו. בונה בונו (צילום: יעל שטוקמן)

הגלידרייה החדשה מעוצבת לעילא ולעילא בחמישים גוונים של ורוד שעושים חשק עז לתפוס בגביע, והמקום מרווח – כך שאפילו התור הארוך שהיה שם בסופ"ש האחרון לא הרגיש כסכנה להתקהלות המונית מדי. יש מקומות ישיבה גבוהים שיתאימו לילדים או להרפתקנים אחרים, וגם ישיבה מסביב לשולחנות בפנים וגם בחוץ, שם אפשר לאכול גלידה ולהביט לרחוב. המקום נמצא כרגע בימי הרצה, כך שמטבע הדברים יתווספו בהמשך טעמים נוספים והפתעות נוספות. אגב, בונה בונו התמקם ממש לצד אריכא סביח, מישהו אמר מנת סביח הגונה ללאנץ' ואז לקינוח גלידה? למה לא.

כמו בכל גלידרייה שמכבדת את עצמה: במקום מגישים גם פרוזן יוגורט עם תוספות של פירות העונה טריים וגודיז אחרים דוגמת סוכריות גומי, עדשי שוקולד, מרשמלו, נשיקות מרנג וגם מילקשייק, אפוגטו רענן וכן גם שתייה חמה – כי בכל זאת חורף. חורף עכשיו, נכון?

בונה בונו, הרצל 17, 19 ש"ח לכדור גלידה. שעות פתיחה: 10:00-24:00 (יכול להשתנות בתקופת ההרצה, כדאי להתעדכן באינסטגרם)