בירה ללא תחתית בפורטר אנד סאנס ועוד חדשות קולינריות

סופו של הקיץ ותחילת שנת הלימודים הן שתי סיבות לחגוג עם ארוחה דשנה ובירה מהחבית. החדשות הקולינריות השבועיות

סעודת מעושנים במטבחצר
סעודת מעושנים במטבחצר
1 בספטמבר 2016

ללא תחתית

בבית הבירה הכי אטרקטיבי בעיר יקבלו את סוף השבוע עם פסטיבל בירה מהחבית ללא הגבלה ב-59 ₪ לאדם. עם 50 סוגים שונים של בירה מחבית, אנחנו רק מזהירים מראש שיהיה מישהו סחי שינהג הביתה. בין החביות השוות: שימאי טריפל, שפירא פייל אייל, ביטבורגר, לונדון פרייד, פילזנראורקוול ועוד. רוצים לשתות בקטנה? 15 ₪ לכוס בירה (200 מ"ל).

שיכורים מבירה בפורטר אנד סאנס, הארבעה 14 תל אביב, שישי (2.9) 12:00-17:00, 03-6244355 (מומלץ להזמין מקום מראש)

פורטר אנד סאנס, צילום יח"צ
פורטר אנד סאנס, צילום יח"צ

המזקל משתלט על מלון בראון

עוד פופ אפ קייצי מבשר על אי-סיומו של הקיץ: על הגג של מלון בראון יתארחו שלושה מיקסולוגים מובילים בעיר (יובל סופר, ריי וייט, בן שרידן) לערב שכולו מזקל וטקילות. בתפריט: קוקטיילים מיוחדים על טהרת האגבות השונות, שף יובל פכלר (ממסעדת הפופ אפ סלבה וידה שבתוך המלון) יגיש מנות בסגנון מקסיקני, מוזיקה של די.ג'יי Mojo ועוד.

פייסטה מקסיקנית במלון Brown TLV, קלישר 25 תל אביב, שלישי (6.9) החל מ-19:30, לפרטים נוספים: הציצו באיוונט

יקב רמת הגולן חוגג את בציר 2016

יקב רמת הגולן בחר לחגוג את בציר 2016 בהפקה יוצאת דופן: בלב כרם לוע אביטל (צפון רמת הגולן) תוקם לערב אחד מסיבה ענקית שתכלול כוסות יין מלאות כל הערב, דוכני אוכל בסגנון סטריט פוד עם בורקס טורקי בטאבון עצים, בשרים מהמעשנת, ירקות בגרילבקלאוות לסיום מתוק (עד 35 ₪). באמצע הערב יופיעו מטבוחה פרוג'קט שיארחו את טניהוינוקור ודי ג'יי גל עופר. מחיר: 75 ₪. המעוניינים לשתות בלי לדאוג יוכלו להצטרף להסעות מיוחדות ממרכז הארץ במחיר כולל של "נסיעה ומסיבה" בעלות של 140 ₪.

חוגגים את בציר 2016, חמישי (15.9) החל מ-21:00, לוע אביטל, רמת הגולן. לפרטים נוספים והרשמה באתר, במייל: hacapsula@golanwines.co.il או בטלפון: 04-6968435/09

ארוחת מעושנים במטבחצר

במסעדת הכפר של השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממשיכים עם ליין הארוחות הקונספטואליות שפתוחות לקהל הרחב. אחרי שחגגו משתה רוסי וארוחת פנימיים מושחתת – הארוחה הבאה תתמקד בבשרים מעושנים. בתפריט תמצאו לונג ריבס עם רוטב ברביקיו בלסמי חריף; ספיריב חזרזיר מעושן כל היום; תרנגולת מפורקת מהעצם וממולאת כמו קישקע; שרקטורי עשן המורכב מפסטרמי לב, פיקל לשון ומסטרדה מבולוניה ועוד.

עשן בכפר, חמישי (8.9) החל מ-19:00, משק 29 מושב גינתון, 054-4579200, לפרטים והרשמה באתר

סעודת מעושנים במטבחצר
סעודת מעושנים במטבחצר