Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

בית הקלייה קפליקס פותח סניף במרכז העיר

בית הקלייה היפואי קפליקס מתרחב ופותח סניף שלישי במרכז העיר, גם הוא בתוך בניין מגורים

קפליקס. צילום: אלעד ברנגה
קפליקס. צילום: אלעד ברנגה
28 בדצמבר 2014

בעורפו של מתחם נגה ביפו פתחו לפני כשנתיים יעל ופיליפ שפר את בית הקלייה הקטן שלהם, קפליקס, מצוידים בהמון ידע ויד טובה לתערובות של פיליפ, שרכש השכלה בנושא בברלין. יעל מצדה הנהיגה סגנון אירוח שהפך את המקום למרכז קהילתי קטן ובו מדפים שעליהם הכוסות של השתיינים הקבועים, ואפשרות להשאיר מפתח לשותף לדירה. כשהחלו להיווצר פקקי תנועה באזור נגה בגלל לקוחות שבאו במיוחד מחוץ ליפו כדי לרכוש פולי קפה, החליטו בני הזוג שפר לפתוח קפליקס נוסף בתוך דירת מגורים ברחוב שלמה המלך עם שני שותפים נוספים – אופיר בן הרוש ויניב גולדברג.

השבוע פתחה החבורה בית קפה נוסף בפינת הרחובות יוחנן הסנדלר והעבודה, בדירה שבה פעלה במשך שנים מכולת. על העיצוב חתומה אנה גולדברג, אשתו של יניב. לתערובות הקפה (11־15 ש"ח לקפוצ'ינו) נוספו מאפי בוקר ועוגות מלחמנינה (12־15 ש"ח) ומוצרי מאפה טבעוניים המגיעים מקיאמק (14 ש"ח למאפה).

הקפה הכי מפורסם של קפליקס נוצר בשיטת טפטוף אטית ומיועד להכנת קפה קר, אבל זה כבר יהיה להיט אוף שינקין לקיץ. בינתיים תרגלו את הדיבור על קפה חד זני, פירותיות נמוכה, טקסטורה כבדה וגוון רך ומעושן. קפה תובע קהל לא פחות ידעני, פלצני ומשקיעני מיין, רק שבסוף המשקה אתם אמורים לחזור לשגרת היום שלכם חדים ומפוקסים במיוחד.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!