הגבוה, העממי ואחד מול הים: 5 בראנצ'ים חדשים שכדאי לכם להכיר

חצר גולדמן (צילום סטודיו גולדמן)
חצר גולדמן (צילום סטודיו גולדמן)

אין דבר שמתאים לנו יותר בסוף השבוע מארוחת בוהוריים מפנקת ומלאה בכל טוב. אספנו עבורכם 5 ארוחות חדשות כאלו שהצטרפו למלאי העצום שכבר קיים בעיר, רק תבחרו ותבואו

23 בפברואר 2022

של הביוקר | פופ אנד פופ

לאחר שנפתח לארוחות צהריים משיק קומפלקס התרבות־אמנות־קולינריה לראשונה בראנץ'. שף שחף שבתאי יצר תפריט שנפתח במגש מאפים יפהפה (כפיים לקונדיטור עופר בן־נתן), סלטים ומנות קטנות בסגנון אסיאתי, למשל סלט פפאיה ירוקה, סשימי דג ים עם סרירצ'ה ואבוקדו, באן סביח וסלקים בטחינה, תירס וארטישוק. לאחר מכן מגיע תור העיקריות לבחירה, מבוריקה שרימפס דרך לחי עגל מלזי ועד לוקוס ברוטב קארי אדום. אם עוד נותר מקום לקינוחים – וכדאי שיהיה – אנו ממליצים בחום על קרפ סוזט, קינוח קלאסי שלא נס לחו.
מחיר 190 ש"ח לאדם, כנראה הגבוה ביותר בתל אביב לבראנץ'. מאידך זו ארוחה מפוצצת ממש, ומוזיקת רקע בלייב כלולה במחיר.
מתי שבת 12:00-16:00
פופ אנד פופ 

ים תיכון חדש | סאן יאנג

האסייתית במלון INK, שנפתחה לפני חודשים ספורים, משיקה תפריט בוקר בהשראה ים תיכונית דווקא: מקלאסיקות כדוגמת שקשוקה ירוקה עם ביצים רכות ויוגורט כבשים, אגז בנדיקט וקרפ סוזט, לצד מנות פיוז'ן כגון ביצים בקן בנוסח ים תיכוני עם כנאפה, קרם פרש ודואה מצרית. הארוחה כוללת סלסלת לחמים, סלט ומטבלים, מיץ טבעי ושתייה חמה.
מחיר 120 ש"ח לאדם
מתי ראשון-שבת 8:00 – 11:00
סאן יאנג

בוקר בסאן יאנג (צילום אפיק גבאי)
בוקר בסאן יאנג (צילום אפיק גבאי)

עם הפנים לים | חצר גולדמן

במסעדה שבין תל אביב ליפו מוגש מעתה בראנץ' ים תיכוני בשני מסלולים: פתיחת שולחן זוגית עם חמש מנות לבחירה, למשל סלט חקלאים עם זעתר וגבינת המאירי, חומוס ביירות עם משוויה חריפה, רבע כרובית צלויה עם יוגורט עזים וטחינה ועוד ועוד; ופתיחת שולחן + מנה עיקרית, לדוגמה שרימפס ארטישוק, המבורגר נתח קצבים, קבב לוקוס וקלמארי פריך.
מחיר פתיחת שולחן 115 ש"ח לאדם כולל ריפיל, בתוספת מנה עיקרית 150 ש"ח לאדם.
מתי שישי ושבת 12:00-16:00
חצר גולדמן

בראנץ' ים תיכוני. חצר גולדמן (צילום סטודיו גולדמן)
בראנץ' ים תיכוני. חצר גולדמן (צילום סטודיו גולדמן)

בגובה העיניים | מתאו

בימים שבהם יוקר המחייה תופס כותרות, במסעדת מתאו האיטלקייה משיקים בראנץ' מתחשב: עיג'ה, אגז בנדיקט, בוקר של ויקינגים (ביצה מקושקשת על לחם אפוי עם סלמון כבוש ושמנת חמוצה) ועוד מנות בוהוריים שמגיעות עם מגש באורך חצי מטר ועליו מזאטים ופוקאצ'ה פריכה, שתייה קרה וחמה וקינוח קדאיף גבינה.
מחיר 58-72 ש"ח.
מתי שישי ושבת 9:00-13:00
מתאו

בראנץ' ברוח הזמן. מתאו (צילום ירון ברנר)
בראנץ' ברוח הזמן. מתאו (צילום ירון ברנר)

פברואר עולמי | בנדיקט

פסטיבל "פברואר עולמי" שמצוין ברשת בנדיקט זו השנה העשירית (!) ממשיך להביא ארוחות בוקר מחו"ל היישר לצלחת שלנו. במהלך חודש החגיגות יוגשו בכל שעות היום קריספי צ'יקן וופל – ארוחת בוקר איקונית שאוכלים בהארלם בימי ראשון בבוקר לפני הליכה לכנסייה, ספייריבס ברביקיו בזיגוג מייפל קפה מעושן עם לחם תירס בסגנון ניו אורלינס, אגרול וייטנאמי במילוי אבוקדו עטוף בעלה חסה ומוגש עם רוטב כוסברה־דבש ועוד.
מחיר 36-98 ש"ח
מתי כל יום כל היום, עד 14.3
בנדיקט
חודש עולמי בבנדיקט (צילום שרית גופן)
חודש עולמי בבנדיקט (צילום שרית גופן)

וגם: קבלו את חמשת המקומות הכי טובים לאוכל כשר בעיר