קולות הימאים: בר אויסטרים חדש מבית גוצ'ה נפתח להרצה

האויסטר בר החדש של קבוצת הגוצ'ה יגיש לכם את המעדן היוקרתי עם טופינג של חזרת וקרם פרש, או ברד שמפניה ותפוח

דה אויסטר בר (צילום: אנטולי מיכאלו)
דה אויסטר בר (צילום: אנטולי מיכאלו)
12 ביולי 2015

האויסטר בר של קבוצת מסעדות גוצ'ה נפתח השבוע להרצה שקטה. ניר ברא"ז, הבעלים של הרשת, הציב בראש המטבח את השף יובל פכלר (אתם בטח זוכרים אותו מהתקופה שבה כיהן כשף של טאפאס בר אחד העם). אמנם מדובר במקום בילוי בגובה העיניים ללא מפות על השולחנות, בעיצוב מאופק ועם אפשרות לשבת בשטח המדרכה, אבל הפעם ברא"ז הקים בר אויסטרים עם חומרי גלם יוקרתיים והתמחור בהתאם.

פעמיים בשבוע מגיעים לכאן בטיסה מפריז אויסטרים טריים משלושה סוגים. תוכלו לרכוש אותם כפי שהם (3 ב־66 ש״ח ו־12 ב־210 ש"ח) או להוסיף להם טופינג (8 ש"ח לטופינג לכל גודל מנה), למשל של חזרת וקרם פרש, או ברד שמפניה ותפוח. מלבד אויסטרים מציעים פה מבחר מנות דגים נאים. המנה שמועמדת להיות הכי מדוברת בעיר הקיץ היא ככל הנראה רול ממולא בבשר לובסטר. מדובר בלחמניית בריוש עם לובסטר ברוטב מיונזי המוגשת לצד סלט ירוק ברוטב ווינגרט פרג וצ’יפס הום מייד (110 ש"ח).

הרצה שקטה. דה אויסטר בר (צילום: אנטולי מיכאלו)
הרצה שקטה. דה אויסטר בר (צילום: אנטולי מיכאלו)

עוד תמצאו פה מנות של בר ים מאודה לצד אורז שחור והדרים (92 ש"ח) ולוקוס עם פסטה אורקייטה וראגו פטריות (105 ש"ח). מכיוון שמדובר בבר ולא במסעדה אתם לא חייבים להזמין ארוחה שלמה, ותוכלו להסתפק בדרינק ו/או נשנוש. מובן שהמשקאות שיאפיינו את הבר יהיו שמפניות צרפתיות שיימכרו גם בכוסות (החל מ־50 ש"ח לכוס). נראה שדה אויסטר, שנפתח במבנה היפהפה של קפה נחמני, מכוון הרבה יותר גבוה ממסעדות גוצ’ה. בכל זאת, השכן הצמוד שלו הוא מלון הבוטיק הכל כך אקסקלוסיבי נורמן.

The Oyster Sea Food House

נחמני 26, 5597933־03 כל יום 18:00־1:00