Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

גאנז אנד רוזס חוזרים לישראל (ואתם חייבים להיות שם)

להקת גאנז אנד רוזס חוזרת להופעה בישראל ב-15 ביולי, הפעם בהרכב מלא. אתם צריכים להיות שם, אפילו אם רק כדי לזכות לרגעים ששווה לזכור

הפעם בהרכב מלא. צילום: יח"צ
הפעם בהרכב מלא. צילום: יח"צ

תוכן ממומן | בלוסטון

לכל אדם יש את המוזיקה שלו. המוזיקה שליוותה אותו בדרך לצו הראשון, זו שהתנגנה בזמן הנשיקה הראשונה, זו שמזכירה אינספור רגעים חשובים עבורכם – ורק עבורכם – והופכת לחלק ממכם. וככל שהשנים עוברות הזיכרון מטשטש, והפרטים הופכים למעורפלים. רגע, איך קראו לנשקן הגרוע ההוא עם העגיל בלשון? זה לא באמת משנה, השיר נשאר אותו השיר.

גאנז אנד רוזס, או רובים ושושנים בעגה ניינטיזית, ניגנו את פסקול הנשיקות של דור שלם. מאז יציאת אלבום הבכורה ב-1987 ועד היום, אינספור טינאייג'רים מבוישים (ומבוגרים בועטים. אנחנו רואים גם אתכם) אספו חוויות בלתי נשכחות מלילות שכוחים בליווי הגיטרה האלמותית של סלאש, שמנגן עוד סולו מושלם להקפאת הרגע הנכון בזמן. השיר נשאר אותו השיר.

מברכים את גאנז אנד רוזס חזרה. צילום: GettyImages
מברכים את גאנז אנד רוזס חזרה. צילום: GettyImages

הלהקה עברה לאורך 30 וקצת שנותיה גלגולים רבים – תקופות שיא זוהרות, רגעי משבר מייאשים והמון המון יזע ודמעות. אבל נראה שבשנה האחרונה, ממש בזמן לחגיגות הכניסה לעשור הרביעי, הרובים חברו לשושנים והשיבו לבמה את הפיצוץ האטומי שהוא מפגש האגו העצום, והמהפנט, בין אקסל רוז, סלאש ושאר חברי הלהקה. להופעה הקרובה בישראל יגיעו כל חברי הלהקה המקוריים, לראשונה מזה שנים.

סלאש בפסטיבל קואוצ'לה 2016. צילום: GettyImages
סלאש בפסטיבל קואוצ'לה 2016. צילום: GettyImages

זה מרגש לא רק עבור מי שעדיין שומר ג'קט ג'ינס אחד בארון למקרה והם יחזרו לאופנה (היי, גם אנחנו), אלא לכל מי שמוזיקה זורמת בעורקיו. בהרכבם המלא, מדובר עדיין באחת מהופעות הרוק המלהיבות ביותר שאפשר לחוות – רוק איצטדיונים במלוא הדרו, מבוצע על ידי המוזיקאים החדים ביותר שהתכסו בדיסטורשן.

ההופעה של גאנז אנד רוזס בפסטיבל קואוצ'לה, 2016. צילום: GettyImages
ההופעה של גאנז אנד רוזס בפסטיבל קואוצ'לה, 2016. צילום: GettyImages

רוקנ'רול זה לא מוזיקה. זה רגש, זה ריח, זה אופי. זה הדם שמפמפם בעורקים לפי קצב התופים, השיער שסומר למשמע ריף גיטרה והאישונים שנפערים למראה הבמה הבוערת. וגאנס אנד רוזס, גם 30 ומשהו שנים אחרי שהציתו במות לראשונה, עדיין יודעים להבעיר את העולם.

ההופעה של גאנז אנד רוזס בפסטיבל קואוצ'לה, 2016. צילום: GettyImages
ההופעה של גאנז אנד רוזס בפסטיבל קואוצ'לה, 2016. צילום: GettyImages

לכל אדם יש את המוזיקה שלו, רק שלאורך השנים האדם מגלה שהמוזיקה שלה הקשיב ברגעיו האישיים ביותר היתה כזו גם לאחרים. זו חוויה מעצימה, לדעת שאתה לא לבד. עצמו עיניים וחשבו על הרגע בו הסולו של "November Rain" יתפוצץ מהגיטרה של סלאש, הקול המצמרר של אקסל רוז יעלה וקולם של עשרות אלפי אנשים מתרגשים יחדיו ישטפו את פארק הירקון. כך יוצרים רגעים חדשים ששווה לזכור.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!