Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

איזה גול: נונו, ארץ נהדרת ופועלי נמל בטורניר קטרגל בנמל יפו

שפל המדרגה. מתוך העמוד של "כדורגל שפל". צילום: ואדים טרסוב וגד סלנר
שפל המדרגה. מתוך העמוד של "כדורגל שפל". צילום: ואדים טרסוב וגד סלנר

אנשי "ארץ נהדרת", מגישי כאן 11, סטנדאפיסטים, תקליטנים, הייטקיסטים, ואפילו פאנקיסטים ועובדי נמל יפו יתכנסו בבית המכולות בגביע השפל (שישי, 16.5) - טורניר קטרגל אימתני של פרויקט תרבות הכדורגל "כדורגל שפל", לצד דוכני אוכל, בירה, גרעינים ואולי איל קיציס חוטף גליץ' מסולימאן מסוודה

5 במאי 2025

כמה טוב שיש את "כדורגל שפל", פרויקט תרבות הכדורגל של ישראל שהתחיל לפני קצת יותר מעשור כעמוד פייסבוק אזוטרי בעל נטיות אמנותיות, והפך לתופעה קהילתית חוצת מעמדות, גילים וקבוצת אהודות. כמה טוב שהם קיימים, כי אחרת מי היה יודע אם היה עוד גוף שיכול לארגן לנו אירוע תוכן כדורגל מבריק כמו זה: טורניר קטרגל מהחלומות, בהשתתפות קבוצות קטנות ומפתיעות, כך שתוכלו לראות משחק בין כוכבי ארץ נהדרת לעובדי נמל יפו, ולא פחות חשוב, במחיר הרבה יותר שפוי מאשר באצטדיונים – חינם.

>>באתונה יש מקום שנראה כמו התינוק היווני של כולי עלמא ובית רומנו

טורניר "גביע השפל" יתקיים ב-16.5 בבית המכולות האהוב עלינו שבנמל יפו המתחדש. למשך 6 שעות (מ-10:00) ביום שישי, יהפוך הנמל להאפנינג כדורגל שפל במיוחד שכולל את השפל שופ – חנות חולצות הכדורגל שתאפשר לכם לקנות בול את החלוצה שחלמתם עליה בתור ילד, גם אם אהדתם את הפועל יפו. בנוסף יהיה אפשר לרכוש בירות, פיצוחים וכל מה שתצטרכו לקראת המיין איוונט – טורניר הקטרגל עצמו, שיתחיל ב-11:30 וימשך עד לגמר שיערך ב-15:00. רק שלטורניר הזה אתם כבר לא יכולים להירשם, כי הקבוצות סגורות. ואוהו, איזה קבוצות.

גביע השפל (נונו, ג׳ימבו ג׳יי)
בשיתוף WSC Sports

טורניר קטרגל בבית המכולות נמל יפו
16.5 | יום שישי | פתיחת שערים ב-10:00 | הכניסה חופשית

בירות, גרעינים וחנויות בבית המכולות בנמל יפו
נמל יפו 3, תל אביב-יפו

השפל השופ, חנות חולצות הכדורגל, יהיה פתוח בין השעות ל

גביע השפל
מילים…pic.twitter.com/PkoAlgvjsi

— Kaduregel Shefel ???????? (@kaduregelshefel)May 5, 2025

את האירוע פרסמו כדורגל שפל בעזרת שיר שכתבו, בביצועם של ג'ימבו ג'יי ונונו (בהפקת איציק פצצתי), במהלכו קיבלנו הצצה קלה על הקבוצות ועל מי שאנחנו מניחים שישתתף בטורניר: מקבוצת "ארץ נהדרת" אנחנו רואים בין היתר את מריאנו אידלמן, אייל קיציס ותום יער; קבוצת "כאן 11" כוללת את המגישים האהובים עלינו סולימאן מסוודה ויואב זהבי.

יש גם קבוצת פאנקיסטים מטעם החנות טראש אדיקשן, קבוצת הייטקיסטים (מטעם חברת הספורט-טק WSC Sports, שגם שותפים באירוע לצד כדורגל שפל), קבוצת הסטנדאפיסטים שכוללת את קובי בלולו, יובל ויינר ואורן ברזילי (חבר כבוד בצוות הכותבים של טיים אאוט); קבוצת התקליטנים שמחזיקה בשם הקבוצה הפשוט מושלם "Soulseek United", קבוצה של עובדי נמל (!) מנמל יפו ואפילו קבוצה של כדורגל שפל עצמם. בקיצור, אירוע כדורגל מהסוג שאתם כן רוצים להביא את הילדים שלכם, אבל גם לעודד את תום יער לעשות פאול קשה על יוני שרוני, או להיפך. כך או כך, נשמע שיהיה כיף ברמות.
גביע שפל, 16.5, בית המכולות נמל יפו, 10:00 כניסה חינם

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!