Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

גיא גמזו יגרום לתל אביבים לעמוד בתור בשביל לחמניית חלב

כולם מדברים על לחמניות החלב של אריא ועכשיו עם פתיחת נונונו כולם יוכלו גם לטעום. משתלטים על תל אביב - פרויקט מיוחד לראש השנה

גיא גמזו, שף מסעדת Aria (צילום: אנטולי מיכאלו)
גיא גמזו, שף מסעדת Aria (צילום: אנטולי מיכאלו)
6 בספטמבר 2018

חמש השנים שעברו מפתיחת אריא לא גרמו לשף גיא גמזו (38) לנוח על זרי הדפנה. להפך, הוא נמרץ מתמיד ורואה עשרה צעדים קדימה. בימים אלה ממש הוא משיק את נונונו – מקום שכולו מבוסס על לחמניית החלב המיתולוגית במילויים מלוחים ומתוקים, כולל גרסה שחורה ומיוחדת ללא גלוטן.

במקביל הוא עובד על בר אסייתי במגדלור, מלון בוטיק חדש שייפתח אוטוטו ברחוב בן יהודה שבו הוא משתף פעולה עם ליאון אביגד וניר ויצמן, בעלי מלון בראון, כמקפצה לשיתוף פעולה ארוך טווח לקראת הקמת מלון בוטיק מעל אריא.

>> לפרויקט המלא

לחמניות החלב של גיא גמזו. צילום: אנטולי מיכאלו
לחמניות החלב של גיא גמזו. צילום: אנטולי מיכאלו
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!