חודש טוסקנה: מסעדת דלאל

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת דלאל

המנה הטוסקנית של דלאל. צילום: TLVR
המנה הטוסקנית של דלאל. צילום: TLVR
18 במאי 2017

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]מסעדת דלאל היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף גולן גורפינקל שתי מנות טוסקניות משובחות: ארטישוקים צלויים, ויניגרט עגבניות, שביי קרם פרמז'ן וצ'ימיצ'ורי, ופטוצ'יני ירוקים וחמאת עגבניות בה ארטישוק יהודי, ברוקולי, עגבניות שרי לחות, תרד, בזיליקום, זיתים וריקוטה סלטה. בתאבון!

המנה הטוסקנית של דלאל
המנה הטוסקנית של דלאל