דן לב מארח: ארוחת לילה לבן

יש לכם תוכניות ללילה הלבן? השנה לא תמצאו את עצמכם בעוד ארוחת ערב בנאלית במסעדה טרנדית בעיר, אלא אירוע אינטימי ומיוחד בסטודיו של אחד מצלמי האוכל המובילים בארץ הכוללת גבינות של משק צוריאל ובירות קלרסברג שימזגו כל הלילה

שולחן עמוס בכל טוב. צילום: דן לב
שולחן עמוס בכל טוב. צילום: דן לב

הלילה הלבן בתל אביב, שמתקיים השנה ב-30.6 יוציא עשרות אלפי אנשים למקומות שונים בעיר. אבל כשהרחובות גדושים ועמוסים, לפעמים האופציה השקטה – מרתקת יותר.

במסגרת ארוחות EatWith, חוזר צלם האוכל דן לב לארח בסטודיו שלו בדרום תל אביב את ארוחת הלילה הלבן ומציע תפריט בן 9 מנות, המשלב גבינות מבית משק צוריאל ובירות קרלסברג. הארוחה, שתיפתח ב-20:30 תכלול 9 מנות, מהם יצליחו ליהנות רק 35 סועדים.

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DE%u05E7%u05D5%u05DD%22" link="%22%20http%3A//www.eatwith.com/event/25550/%22" theme="blue1" ]

אחרי 30 שנה בתחום כצלם אוכל מהמובילים בישראל, דן לב רוצה להקדיש יותר זמן לאהבה הגדולה שלו. לשם כך, עבר לסטודיו החדש לפני כשנתיים ושם לעצמו מטרה חדשה – לבשל. איבזר את המטבח המרווח והפרונטלי בכל מה שצריך על מנת להגיש לאורחים חוויה קולינרית מרשימה.

צילום: דן לב
צילום: דן לב

כמו עוד הרבה ארוחות EatWith, האוכל הוא לא הסיבה היחידה להגיע. את האירוע ילווה וידאו ארט אותו יצר, ואם אתם מאלו שאוהבים לצלם כל ביס שיושב לכם על הצלחת, במשך כל הארוחה מתכנן לב לתת טיפים לצילום אוכל בסמארטפון.

בין המנות תוכלו למצוא: קרפצ'יו דניס עם יוגורט, זעתר, אוזו וזרעי עגבניה, טורטליני דלעת ערמונים עם זרעי כוסברה ממולא בריקוטה עיזים ופקורינו ברוטב חמאת מרווה, מרנג סלק עם גבינת עיזים, סלק צלוי, ג'ינג'ר ובזיליקום, אצבעות בצק עלים עם פקורינו וזעתר וקדאיף עם פרי עונתי בבלסמי ואבקת סוכר עם קליפות תפוז מסוכר. בירות מבית קרלסברג יוגשו לאורך האירוע ללא הגבלה.

צילום: סטודיו דן לב
צילום: סטודיו דן לב

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DE%u05E7%u05D5%u05DD%22" link="%22%20http%3A//www.eatwith.com/event/25550/%22" theme="blue1" ]