Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הבלתי מתפשרים: ויקטור גלוגר

ויקטור גלוגר מקלואליס, מי שעומד בראשה של אחת ממסעדות הגורמה היציבות בארץ מספר על מה בעבודתו הוא לא מתפשר

ויקטור גלוגר (צילום יח"צ)
ויקטור גלוגר (צילום יח"צ)

כבר 15 שנה שהמסעדה של ויקטור גלוגר ניצבת איתנה בשיפולי רמת גן בואכה תל אביב, ונראה שהיא לא מתכוונת לזוז משם בקרוב. גלוגר נולד בארגנטינה ועלה לארץ בגיל 19, אבל רק כשנסע לצרפת ללמוד וטרינריה מצא את אהבתו האמיתית למטבח והסב את לימודיו לקולינריה. את קלואליס, הנקראת על שם בנותיו, הקים ב-2001.

מה הופך את העבודה שלך ליוצאת דופן בתחומה?
יציבות ונאמנות למוצר וללקוח. אני שף כבר מעל ל-35 שנים. העובדה שקלואליס קיימת כבר 15 שנה ושומרת על מעמדה מעידה על כך. בתחום שלי, חומר גלם, מנה או חוויה, חייבת מעבר להנאה הרגעית, לשמור על רמה גבוהה ואחידה. זו אחת הסיבות שהקשר עם הלקוח חשוב לי; אני יוצא מהמטבח, מדבר עם הלקוחות ומתעניין. אולי זו אחת הסיבות שבגללן לא מעט סועדים הפכו במרוצת השנים לחברים שלי.

איך הופכים מנה מבנאלית למושלמת?
בבישול אין דבר כזה שלמות. הוא מושפע באופן ישיר מרגש, אהבה וכמובן טכניקה, שהיא תוצאה של לימוד וניסיון.

אתה לא מתפשר ביצירה שלך?
על הטעם שלי.

כמו ויקטור, כך גם בקרלסברג לא מתפשרים על איכות. 120 שנה לאחר מותו של מייסד קרלסברג, ג’י סי ג’יקובסןהקימה ב-2005 המבשלה את מבשלת הבוטיק ג’יקובסן, המנציחה את מורשתו, של איכות ללא פשרות.

קלואליס,אבאהלל16,רמתגן

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!