הגליל מגיע לתל אביב

יותר מ-20 מסעדות יהפכו בשבילכם את הגליל לקרוב מתמיד, ויכניסו לתפריט מנות חד פעמיות בשילוב גבינות "משק צוריאל". היו מוכנים לקבל טעימה קטנה מהגליל

10 במרץ 2016

להזמין צימר, לארוז תיק, להיכנס לאוטו ולנסוע לפחות שעתיים (לא כולל עצירות קפה,עוד קצת קפה וחומוס). להגיע לצימר, לפרוק, להיכנס שוב לאוטו, לרעוב, למצוא מקום במסעדה במרחק שעה נסיעה לפחות ולהתיישב לאכול.

או, לרדת במדרגות, לעלות על אופניים ולהיכנס לאחת מ-24 המסעדות התל אביביות המשתתפות ב"טעימה מהגליל" שמביא לכם את הגליל עד לעיר. ב-20.3-10.4 יכניסו מיטב המסעדות, מנות חד פעמיות לתפריט ויביאו לכם את הניחוח של הגליל עד לעיר, בשילוב הגבינות החדשות של משק צוריאל.

הגבינות החדשות של משק צוריאל, המשווקות למסעדות בלבד: ברי אגוזי מלך, מנצ'גו וכן גבינת תום צאן.

המסעדות המשתתפות: בייקרס, בלו סקיי, בליני, גרינברג, ג'רמיה, דובנוב 8, הטרקלין, הכובשים, חאן מנולי, טייסטינג רום, מגזינו, מל ומישל, ליטל איטלי, סושיאל קלאב, פסטה מיאה – רמת החי"ל, קוק בוק קפה, קימל, קסיס, קפה לואיז, קפה מייסון, פיש מרקט, פריים. פירוט המנות המלא יפורסם באתר ובגיליון טיים אאוט הקרוב.