הים שלו: ערב דגים חד פעמי בחאן מנולי

ערב דייגים מיוחד יתקיים במסעדת חאן מנולי: על הסירים פליקס רוזנטל וגילי ססובר

28 באפריל 2015

השף המוכשר פליקס רוזנטל, (שעבד בעבר במקומות כמו בוינס ותמר, שרקוטרי, יועזר בר-יין, הסלון ועוד) בודק באופן קונסיסטמי את משמעות הקיום המסעדני שלו ביפו: בימים רגילים הוא משחק בחומוס, ונותן למנה המסורתית חיבורים חדשים. זה קורה במסעדת חאן מנולי השייכת לו ולשותפתו לחיים חן רוזנהק. עכשיו רוזנטל מחפש זווית נוספת לחיבור עם יפו ומוצא אותה אצל הדייגים בנמל. בערב דייגים מיוחד שרוזנטל יערוך עם גילי ססובר, מחבר הספר "הים שלנו", הם יכינו מנות משלל הדגה שיעלה ברשת באותו בוקר: סרטנים, סבידות, מרמירים, פלמידות לבנות ואדומות או ברקודות.

התפריט יבנה לפי מנות קטנות עד בינוניות של דג ( 38־ 58 ש״ח). המנות יכללו דגים כבושים, נאים (סשימי וטרטרים), דגים מטוגנים, סרדינים מחותנים, וכן גם מנות גדולות של דגי ים שלמים צלויים עם ירקות ותבשילים (42־48 ש"ח ל-100 גרם), ומחבתות נדיבות של פירות ים (90 ש"ח  ל- 130 ש"ח).

כדי להיכנס לאווירה היפואית יציעו לכם משקאות הולמים במחיר מיוחד. למשל, יין פומה בלאן של דלתון (38 ש"ח לכוס). חובבי דגים, מהרו לשריין מקומות מראש.

ערב דייגים בחאן מנולי, יום רביעי, 29.4.15 שעה 20:00

למסעדת חאן מנולי