לחם שיאור כפרי: הכריך של יניב גור אריה

כריך הוא פשוט כל מה שאתם צריכים. פגשנו תשעה אנשים יצירתיים במיוחד שלא היו יכולים לעבור את שיגרת היום העמוסה שלהם בלי כריך וביקשנו מהם את המתכון שיעורר בכם השראה. קבלו את הכריך של יניב גור אריה

מה הכריך שלכם? בואו לבדוק. צילום: אנטולי מיכאלו
מה הכריך שלכם? בואו לבדוק. צילום: אנטולי מיכאלו
14 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי | סימפוניה

יניב גור אריה (40) מקריית טבעון, שף ובעלים בחברת נחלאות 

”אני שף במקצועי, עבדתי במסעדות בעברי, הייתי שף במסעדה ובאולם אירועים, וכיום מתעסק בעיקר בפיתוח של מוצרי מזון לתעשייה. הבנתי שתעשיית המזון היא המסעדה הכי גדולה בעולם, ושהחשיבה על מזון תעשייתי צריכה לבוא ממקום קולינרי ולא של מהנדסים ומעבדות. אני עוסק בין היתר באירועים, ארוחות שף ויש לי חברת קייטרינג שאני מתפעל ומאוד אוהב״.

איך נראית שגרת היום שלך?

”אני מתחיל כל בוקר בהכנת כריך לבית הספר לילדות שלי. במהלך היום אני מג׳נגל בין כל האלמנטים השונים שמרכיבים את החיים שלי. אני מלמד, מנהל קייטרינג, מטייל בין לקוחות, מפעלים וישיבות עם ספקים. אין רגע דל״.

איך הכריך שלך משתלב ביום שלך?

״יש ימים שאני בדרכים, בהרבה מאוד נסיעות, והכריך הזה מעולה כארוחת צהריים. הכריך הזה מייצג את תפיסת העולם שלי בנוגע לאוכל – שלא יהיה טעם אחד חד ושטוח, אלא הרבה גוונים ורבדים. חריף זה אחד הדברים שאני הכי אוהב, ואני חושב שיש לי חלק לא קטן בטרנד הזה, אחד מהפיתוחים שלי הם גבינת סימפוניה פיקנטו, היא חריפה במידה, זו גבינה שאני באופן אישי מאוד אוהב ואחד המוצרים שאני הכי גאה בפיתוח שלהם״.

לעוד כריכים מעוררי השראה לחצו

יניב גור אריה
יניב גור אריה

הכריך של יניב

לחם שאור כפרי, סימפוניה %5 פימנטה פיקנטו, ירקות קלויים: בטטה, זוקיני, פלפל חריף קלוי ופלפל ירוק

חומרים:
2 פרוסות לחם שאור כפרי
3 כפות גבינת סימפוניה %5 פימנטה פיקנטו
חצי כפית סחוג ירוק טרי
חופן פלפלים קלויים
חופן זוקיני פרוס וקלוי בשמן זית
2 כפות בטטה קלויה בתנור בשמן זית

אופן ההכנה: מורחים גבינת סימפוניה על פרוסה אחת, על הפרוסה השנייה מורחים סחוג ומוסיפים את שאר המרכיבים לפני הסדר.