Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שווה להתארח: הנמל 24

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

הנמל 24. צילום: יח"צ
הנמל 24. צילום: יח"צ

הנמל 24 ידועה באזור הצפון כמקום להגיע אליו. הפנינה הקולינרית הזו שהוקמה בשנת 2006, ממוקמת בעיר התחתית בחיפה ומשלבת גורמה צרפתי עדכני, עיצוב איטלקי ואווירת שפע ויוקרה אירופית מהיפות בארץ. המסעדה מעוצבת כווילה טוסקנית ומחולקת לחדרים פרטיים מעוצבים שיוצרים חוויה שונה בכל חדר וחדר. מערב רומנטי ואינטימי ועד ישיבות עסקיות – מדובר בלוקיישן נעים לחך ולעיניים.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

סגנון מטבח:שף עילי

שף:רן ראש, בוגר בית הספר לקולינריה שאטו ויוייר, בעברו שף במסעדת אוגרה דה סזון שבצרפת

השף רן ראש. צילום: אנטולי מיכאלו
השף רן ראש. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח בנמל 24?

״הרבה אורחים שלנו אומרים שהנמל 24 היא הנסיעה הכי זולה שלהם לחו״ל, וזה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה. אני רוצה לתת למי שמגיע אליי את האפשרות לאבד את הזמן והמקום ולהרגיש שהם באירופה, להיכנס לחוויה גסטרונומית שמתחילה בעיצוב וממשיכה בשירות המדהים ובאוכל הטעים. המקום מכיל כל כך הרבה פרטים וחדרים שונים, שהוא לא פחות ממסע שמתמקד בכל החושים. לבשל זה הדבר שאני הכי אוהב לעשות בעולם, ואני עדיין מתרגש מלהרכיב מנות חדשות ולהביא את המטבח של דרום צרפת לשולחן הישראלי״.

מנה שאסור לפספס:טרטר סלמון עם קרפצ׳ו, קוויאר ורביולי סלק

טרטר סלמון עם קרפצ׳ו, קוויאר ורביולי סלק. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר סלמון עם קרפצ׳ו, קוויאר ורביולי סלק. צילום: אנטולי מיכאלו

הנמל 24 | חיפה, 8628899־04 | ראשון סגור, שני־חמישי 18:00־22:00 | שישי 12:00־22:00 | שבת 13:00־22:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!