בין אופה לאופה, אי אפשר לא לפרגן לבגט הזה. העיר של אנה שפירו

אנה שפירו (צילום דן פרץ)
אנה שפירו (צילום דן פרץ)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: החצי השני של מאפיית עמיתה (יחד עם מיכל בוטון) מתה על המקום החדש של הבוס לשעבר, יובל בן נריה וסוגרת ערבים בבר הג'אז החדש של התדר

1. a

מקום עם אוכל מוקפד, טעים ואיכותי ונראות פצצה. עבדתי עם יובל בן נריה בטאיזו למשך תקופה ארוכה ואני מאוד מחבבת אותו ואת הצוות שעובד במסעדה. אהבתי מאוד ב-a מנה אחרונה שנראית כמו גבינת קממבר ומוגשת עם אשכול ענבים קטן מבושל ביין אדום. גילי מילר, שהייתה קונדיטורית שלי בטאיזו, עשתה עבודה נהדרת עם הקינוח הזה.
דרך מנחם בגין 121

2. הבסטה

שוב, כי טעים לי שם וכי הם חברים שלי ושל בעלי. הבסטה היא מקום למפגש חברתי של אנשי השוק והתעשייה. בשישי בצוהריים אני מסיימת משמרת בעמיתה והולכת לשם לכוס יין, שבדרך כלל נגררת עד הלילה. פשוט כיף.
השומר 4

3. פרא

מסעדה חדשה יחסית, שנפתחה בתקופת הקורונה. הטיפול בחומרי הגלם מדהים, השירות מצוין וזו פשוט מסעדה טובה, ואני מעריכה מסעדות טובות.
נחלת בנימין 27

פרא (צילום: רן בירן)
פרא (צילום: רן בירן)

4. מיראז' ג'אז קיסה

המקום החדש של החבר'ה של התדר בפארק המסילה פשוט מקסים. הוא מעוצב יפה, האווירה מהממת והמוזיקה טובה. נעים לשבת בפארק המסילה ולהרגיש עדיין באווירת התדר.
דרך יפו 9

מיראז' ג'אז קיסה. צילום: סי פיש
מיראז' ג'אז קיסה. צילום: סי פיש

5. לה מולאן

כאופה אני יודעת להעריך את המוצר שנמכר בלה מולאן. כיף לשבת שם בצהריים על קפה טוב וכריך מבאגט מצוין.
בוגרשוב 72

לה מולאן (צילום: יחצ)
לה מולאן (צילום: יחצ)