הם מכינים את אחד מהכריכים הכי טעימים בעיר. זאת העיר שלהם

השף והדייג: אלעד אמיתי ורוסתום מנסור (צילום יעקב בלומנטל)
השף והדייג: אלעד אמיתי ורוסתום מנסור (צילום יעקב בלומנטל)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: אנשי "הכרמל 40" - השף אלעד אמיתי והדייג רוסתום מנסור, שגם מחזיק בחנות הדגים הצמודה - מספרים לנו על הבר הזקן והארכאי שהם תמיד חוזרים אליו

1. פרא

המקום שלנו לרגעים חשובים. אפשר לשבת ולדבר בשקט, ותוך כדי כך מזרימים לנו מהמטבח אוכל מדויק וטעים. אביעד ואורי אחלה חבר'ה ואצלם אנחנו מקבלים את כל ההחלטות העסקיות.
נחלת בנימין 27

2. הלבנטיני

הבחירה שלנו לארוחות צוות לפני סרוויס. מקום נחמד, שמח ותמיד קצת רועש עם אוכל טעים. בארוחות ערב מוקדמות אנחנו תמיד מושכים לשם ופותחים שולחן לכולם. הבשרים והסלטים טובים והכל יושב נכון.
בן יהודה 170

3. נקסט דור (מיטבר)

אלעד: אני מת על הבר הזקן והארכאי, בקטע טוב כמובן. תמיד מקבלים את מה שמצפים לקבל, השירות טוב והכל מתוקתק וללא חריקות.
שד' ח"ן 52

4. טוני ואסתר

רוסתום: מקום עם קפה מהמם שמרגישים בו כמו בבית. זה לא רק בית קפה, ולדעתי השניצל שמכינים שם הוא הכי טוב בארץ.
לוינסקי 39

5. גוסטו

אלעד: סוף הלילה, קרוב הביתה, מקום מהיר ומדויק ואפילו אין צורך בוולט. פיצה מרגריטה דקה תמיד מסדרת אותי.
פרישמן 90