הירקן, הקצב והמקום הכי חם. זאת העיר של ארתור מחנן מרגילן

כל השפים אצלו. ארתור חנימוב, חנן מרגילן (צילום אלבום פרטי)
כל השפים אצלו. ארתור חנימוב, חנן מרגילן (צילום אלבום פרטי)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: ארתור חנימוב, מנהל מסעדת חנן מרגילן על מסעדות השף שהוא למד ולומד לאהוב ועל מקום עם שיפודים שלא מספיק אנשים מכירים

1. a

המקום הכי חם היום ומסעדה מעולה מבחינת אווירה, אוכל ושירות. אני בא מבית מסורתי ומסעדות שף פחות מדברות אלי אבל לאט לאט אני נפתח. דרך מנחם בגין 121

2. סנטה קתרינה

זו מסעדה מצוינת ותומר אגאי לקוח שלי. בסנטה קתרינה אני אוהב לאכול סלט סשימי וגם הקבב טעים מאוד. הר סיני 2

3. שיפודי אור יהודה

זה מקום שלא הרבה אנשים מכירים אבל הוא טוב מאוד. אני אוהב לאכול שם שווארמה הודו ושניצל, וגם השיפודים טובים מאוד. סלמה 113

4. יוסי כהן קצבים

אני קונה ממנו סחורה למסעדה באיכות טובה מאוד. בשר הכבש מומלץ במיוחד. מבשר 14, שוק התקווה

 

5. שאול רז ירקות

ירקניה בשוק התקווה עם ירקות איכותיים מאוד. אני קונה כאן את כל הסחורה למסעדה. התקווה 15, שוק התקווה