תופתעו לדעת מהו הסנדוויץ' האהוב על שחר לוי. זו העיר שלו

שחר לוי
שחר לוי

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: שף שחר לוי (מאסטר שף, מארי אנטואנט) שבוחר את המקומות שבהם הוא הכי אוהב לאכול, לרקוד וליהנות מקצת ירוק

25 באוקטובר 2021

1. EatMeat

אני אוהב לשבת שם או לעבור לקחת אוכל. באיט מיט מכינים את כריך בשר והסלט הכי טובים בעיר בעיני, ובגלל שקשה לבחור אני תמיד מזמין את שניהם. אוכל רחוב נחמד ולא פלצני בלי משלוחים בוולט אז ממש צריך להגיע למקום.
המלך ג'ורג' 66

איטמיט. צילום: אנטולי מיכאלו
איטמיט. צילום: אנטולי מיכאלו

2. גן יעקב

מקום מושלם שאנשים לא מכירים בתל אביב. יש בו שני עצים עצומים שכיף לעלות למעלה ולשבת תחתם, אזור שקט ופסטורלי שאני מוצא בו זמן לעצמי. יש לי פנטזיה שיום אחד יעשו לגן קירוי וקירות זכוכית ויהפכו אותו לגן לימודי עם פרפרים ופלמינגו. זה יכול להיות הדבר הכי מושלם.

גן יעקב. צילום: דר' אבישי טייכר, מתוך אתר פיקיויקי
גן יעקב. צילום: דר' אבישי טייכר, מתוך אתר פיקיויקי

3. Art Club

מועדון שהוא בית בשבילי, מקום שמשלב הכול: טכנו, גייז והיפסטרים. אפשר להתנתק מכל מה שקורה בחוץ ולהגיע למקום שהוא אחר לגמרי, לא מתנשא. אפשר לדעת איך נכנסים לארט קלאב אבל אף פעם אי אפשר לדעת איך יוצאים ממנו.
קיבוץ גלויות 45

ארטקלאב. צילום: ארטקלאב
ארטקלאב. צילום: ארטקלאב

4. טאיזו

תשומת הלב לפרטים הקטנים במסעדה הזו מדהימה אותי בכל פעם מחדש. איזון הטעמים תמיד מושלם ואני אוהב את האינטרפרטציות על אוכל מזרח אסייתי.
מנחם בגין 27

דאמפלינג שנגחיזי מבעד לדמעה שקופה. טאיזו (צילום: אנטולי מיכאלו)
דאמפלינג שנגחיזי מבעד לדמעה שקופה. טאיזו (צילום: אנטולי מיכאלו)

5. הבורקס הטורקי בכניסה לשוק הכרמל

נראה לי שהמקום קיים מאז פתיחת השוק אבל הבורקס עדיין מושלם. הבעלים הוא בחור טורקי שמכין בורקס בעבודת יד, ומבחינתי הוויכוח איזה מילוי אינו קיים – אני חזק בנושא של גבינה ותרד, עם ביצה בצד, טחינה וחמוצים. ויש לי בקשה: שיתנו יותר רסק עגבניות.
הכרמל 39

שוק הכרמל (צילום: shutterstock)
שוק הכרמל (צילום: shutterstock)