Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הפלייליסט של פלורה

האזינו לפלייליסט של המוזיקאית לקראת השקת האלבום החדש בתיאטרון תמונע

פלורה. צילום: גוני ריסקין
פלורה. צילום: גוני ריסקין

אחרי סיבוב הופעות ביפן, דרום קוריאה ופריז, ולפני טור אירופאי באביב, פלורה (לירון משולם) משחררת את אלבומה החדש "Everything is Here". פלורה תשיק את האלבום בהופעה חגיגית בתיאטרון תמונע ביום שבת ה-8.11, שבה תארח את דניאלה ספקטור. התכוננו להופעה עם הפלייליסט של המוזיקאית:

פלורה על הבחירות:

"Nina Simon – "I Loves You Porgy

האמא של כל הזמרות בביצוע לשיר מתוך המחזמר "Porgy and Bess".

"Portishead – "We Carry On

להקה שמזכירה לי את הכוח של קבוצה, כל אחד מהם הוא עילוי ויחד הם מצליחים להביא מוזיקה שהיא מעניינת, חכמה ומרגשת בו זמנית.

"Cavatina -"Stanly Myers

יצירה שמזכירה לי את הילדות ואת אבא שלי שמנגן אותה הרבה.

"Bjork- "Joga

השילוב בין כלי מיתר לאלקטרוניקה עם הקול המשוגע של ביורק משאיר אותי פעורת פה בכל פעם שאני שומעת את השיר הזה.

"Fiona Apple- "Jonathan

אני מכורה לאלבום החדש של פיונה אפל. אני במיוחד אוהבת את הכנות שלה, אין לה בעיה להגיד את הדברים הכי חשופים ולאו דווקא מחמיאים על עצמה, והיא עושה את זה בשיא האלגנטיות.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!