הקוקטייל של Quattro
לרגל תחרות פרסי האוכל 2016 ולחיי האלכוהול, Quattro מרימים לחיים עם הקוקטייל ברי מיול
גם "Quattro", המסעדה האיטלקית המודרנית בהובלתו הקולינרית של השף אביב משה, מצטרפת לחגיגת הקוקטיילים ומראה בדיוק איך cocktail should be. המסעדה מקבוצת מסה מועמדת כאיטלקיה הטובה ביותר לשנת 2016 ודואגת להגיש באופן קבוע פרשנות מודרנית למטבח האיטלקי בשילוב עיצוב מרתק ובלתי חוויה חושית, מרגשת ויוצאת דופן של בילוי תוסס וקולינריה עכשווית ואורבנית.
Cocktail as it should be: ברי מיול