וילקומן: קבוצת בנדיקט פתחה מסעדה בברלין

אחרי שבע מסעדות בישראל קבוצת בנדיקט מתרחבת לחו"ל ופותחת מסעדת ארוחות בוקר, 24/7, ברובע שרלוטנבורג בברלין

איזה טפט מוש. צילום: בנדיקט ברלין
איזה טפט מוש. צילום: בנדיקט ברלין
26 באוקטובר 2016

אם לרגע חשבתם שההשתלטות הישראלית על ברלין תסתיים בהגירה המונית לבירה הגרמנית, מגיעה קבוצת בנדיקט ופותחת מסעדת ארוחות בוקר 24/7 ברובע שרלוטנבורג. לירן ויצמן, הבעלים של Grand city hotels (רשת מלונות בוטיק באירופה) זיהה את הפוטנציאל של מסעדה מסוג זה בברלין וחבר לפני כשנה לקבוצת בנדיקט. שיתוף הפעולה הוליד את המסעדה השמינית של קבוצת בנדיקט (לא מדובר בזיכיון) שנפתחה השבוע במלון Max Brown. המסעדה, שתהיה פתוחה 24/7 לאחר תקופת ההרצה, תשרת גם את אורחי המלון.

איפה הצנצנת עם הנוטלה? צילום: בנדיקט ברלין
איפה הצנצנת עם הנוטלה? צילום: בנדיקט ברלין

ההכנה לקראת הפתיחה הברלינאית של בנדיקט העלתה את כל הקבוצה על הקו, כשחלקם ארזו את הבית ועשו רילוקיישן. גיא ארבל, השף הראשי של הקבוצה, נסע תדיר לגרמניה לוודא שאכן התפריט זהה למקור. בנוסף, עוד בארץ הוכשר אופה שמטרתו לייצר את המאפים של סלסלת הלחמים של בנדיקט (למה תמיד נגמרת הנוטלה הכי מהר?) ואת שאר הפחמימות הממכרות בתפריט. בהמשך תיפתח מאפיית בוטיק בצמוד למסעדה שתמכור את המאפים לכל דורש.

בנדיקט ברלין, Uhlandstraße 49, כל יום, 7:00־15:00 בתקופת ההרצה, 994040997 30 49+

[tmwdfpad]