זוכה "בייק אוף ישראל" פותח פופ אפ קרמבו במתחם שרונה

קרמבו זה של חורף? הצחקתם אותו. שי גולן, זוכה התכנית "בייק אוף ישראל", פותח פופ אפ קרמבואים מטורף לחלוטין ומגרה במיוחד בשרונה

הקרמבואים של שי גולן (צילום: דניאל לילה)
הקרמבואים של שי גולן (צילום: דניאל לילה)
14 ביולי 2016

באמצע יולי ישתנו סדרי עולם. לא עוד ארטיקים בעונת הקיץ וקרמבואים המכריזים על בוא החורף. שי גולן, זוכה "בייק אוף ישראל", פותח פופ אפ קרמבו לעונה החמה. לא מדובר בממתק התעשייתי הנמכר במכולות בטמפרטורת החדר אלא בקינוח מרשים למראה שמיוצר ידנית בטעמי וניל, לימון, מנטה, פטל, תפוח, פסיפלורה, קפה, פיסטוק וכו'.

וגם – 10 קינוחים מוגזמים שמעלים לנו את הדופק

התעלפנו ואנחנו צריכים סוכר. הקרמבואים של שי גולן (צילום: דניאל לילה)
התעלפנו ואנחנו צריכים סוכר. הקרמבואים של שי גולן (צילום: דניאל לילה)

ההבדל המהותי ביותר בין הקרמבו התעשייתי לזה של גולן הוא שמדובר בקינוח צונן שמתאים למזג האוויר המגה קיצי שנחת עלינו. הקרמבואים מצופים במקום ברגע ההזמנה בשוקולד חלב או מריר לפי בחירה, ועל הציפוי אפשר עוד להוסיף אגוזים מקורמלים, קריספי נענע, פולי קקאו או סוכריות קופצות (14 ש"ח לקרמבו, 100 ש"ח לאריזת מתנה של תשע יחידות(. בהמשך צפויים להפציע גם קרמבואים גדולים ממולאים, אבל אלה כבר באמת מיועדים למי שאין לו השנה שום תוכניות להיכנס לביקיני.

פופ אפ קרמבו בליטל איטלי פיקניק, קפלן 18 שרונה תל אביב, 15.7־15.8, ראשון־שישי 18:00־22:00, שבת 12:00־22:00, 6979000־03

מתוקים מהחיים. שי גולן, זוכה בייק אוף ישראל (צילום: דניאל לילה)
מתוקים מהחיים. שי גולן, זוכה בייק אוף ישראל (צילום: דניאל לילה)
חפשו אותנו בשרונה, ביי (צילום: דניאל לילה)
חפשו אותנו בשרונה, ביי (צילום: דניאל לילה)