חגיגה יפואית: הארוחה של אור ועינת
מה קורה כשקונדיטורית מחוננת פוגשת שפית מלאת ניסיון? ארוחה מצויינת מלאה באוכל מקומי, אלכוהול איכותי ומפגשים מרתקים בין היושבים מסביב לשולחן
דלת כחולה גדולה תוביל את האוכלים אצל אור ועינת אל תוך חלל יפואי קסום עם תקרות גבוהות וקשתות אבן עתיקות. טעים להכיר: אור, קונדיטורית ומנהלת מסעדה; עינת, שפית עם ניסיון של 15 שנה בלונדון (בין השאר אצל גורדון רמזי) ובתל אביב במיטב המסעדות. יחד הן בנו תפריט שמבוסס על פירות ים ודגים מהדגה הטרייה של יפו וליקטו את ירקות העונה הטריים מהשוק. השולחן הארוך והערוך בקפידה לא ישאיר אף אחד מהאורחים אדיש ובספק אם מישהו ירצה לקום אחרי הקינוח.
תפריט לדוגמא: שוק טלה וממולאים; חציל במרינדת צ'ילי, בזיליקום ובסלמי; סלט קלאמרי עם ארטישוק ופולי סויה; בורי צרוב על מצע של שומר וקרפצ'ו סלק; עוגת פרג ותפוחי עץ; מילפיי פיסטוק וניל ועוד.
[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05D0%u05D5%u05E8%20%u05D5%u05E2%u05D9%u05E0%u05EA%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9620/%22" theme="orange1" target="_blank" ]
[tmwdfpad]